_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان صدای یخچال 20137 بازدید | 46 پست خانما توروخدا اگه کسی میدونه کمک کنه یخچالمو ۲ماهه گرفتم از فریزر قسمت پایین ی صداهایی میاد شبا فقط ی صدای تق تق یعنی چیه؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/07/13 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لینداخانوووووووووم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 707 چه جالب من توام یا تومنی ؟ زچشمت چشم آن دارم که ازچشمم نیاندازد به چشمانی که چشمانم به چشمان تو می نازد زکات چشم؛چشمی سوی ما کن که چشمم را به جز چشمت دگر چشمی نمیسازد
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 وای مث ما چاره نداره گلم خب من میگم نسوزه صداش بخوره تو سرم اخه چند روزه اینطور شده ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نقرابي*4803 عضویت: 1395/02/31 تعداد پست: 5190 واااای ما کلافه ایم کلافههههه حتی از تعمیرگاه یخچالپرسیدم گفت طبیعیه یا جاش میزون نیس صاف نیس و...
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 چه جالب من توام یا تومنی ؟ عزیزم بخدا جدی میگم اعصابم خورده ۱۵میلیون پول یخچال دادم نسوزه بمونه رو دستم تو این اوضاع بدبختی ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 واااای ما کلافه ایم کلافههههه حتی از تعمیرگاه یخچالپرسیدم گفت طبیعیه یا جاش میزون نیس صاف نیس و... از اول صدا میداد برای شما!؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
melika58 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 5012 یخچالتون چه مارکیه؟،یخچال ما هم همینجوریه..چند بار زنگ زدم نماینگی اومدن مثلا درستش کردن..ولی فایده نداره باز صدا میده
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 چه مارکیه؟ما امرسانه الجی ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 یخچالتون چه مارکیه؟،یخچال ما هم همینجوریه..چند بار زنگ زدم نماینگی اومدن مثلا درستش کردن..ولی فایده ... الجی ..صداش چجوریه؟؟برای ما فقط شبا این صدا میده اول فکر کردم ی حیوونی چیزی رفته پشتش داره تکون میخوره ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 منم برج۲خریدم یکی دوماه اول صدا نداشت بعدشروع شد از کدوم قسمتشه ماله شما؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️