2777
2789
عنوان

صدای یخچال

| مشاهده متن کامل بحث + 20123 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی درست نمیشه؟کلافه شدم..در یخچال رو که باز میکنم شروع میکنه صدا دادن

خب حالا خوبه وقتی درو باز کنی صدا میده برای ما کلاااا صدا میده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عزیزم اگه جدید هاست اون یخ شکنه باید صدا بده مال منم چهارساله گرفتم سامسونگ برفک نمیگیره موتورش بالای یخچاله میریزه رو اون یخو میشکنه مال اونه یعنی شما نمیدونستید هیچ کدوم؟؟؟؟

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
همین الان یخچال ما صدا میده از نمایندگی هم اومدن یه مدت خوبه دوباره صدا میده

عزیزم صداش چجوریه؟؟؟از کدوم قسمته؟؟همیشه هست یا فقط بعضی وقتا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عزیزم اگه جدید هاست اون یخ شکنه باید صدا بده مال منم چهارساله گرفتم سامسونگ برفک نمیگیره موتورش بالا ...

برا من از پایینه یخچاله بعد صداهاش عجیبه چجوری بگم مثل ی چیزی ک داره از کار میفته هی پت پت هی تق تق🤣

اره دیگه باید صدا بده مثل اینکع داره قلنج میشکنه چون برفک نمیگیره مثل قدیم یخ شکن میگن به این خود فروشنده فامیله توضیح داد برامون نترس خیالت راحت

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
عزیزم صداش چجوریه؟؟؟از کدوم قسمته؟؟همیشه هست یا فقط بعضی وقتا

از قسمت فریزره صداش مقطعی ۵ ثانیه صدا میده دوباره چند دقیقه بعد شروع میکنه نمایندگی اومد یه قطعه پشت کشوهای فریزر رو تعویض کرد ولی باز بعد مدتی همون جوری شد 

اره دیگه باید صدا بده مثل اینکع داره قلنج میشکنه چون برفک نمیگیره مثل قدیم یخ شکن میگن به این خود فر ...

سلام میگم اسم یخچال شما چیه؟؟

یخچال من ساید سامسونگ هست ۳ماهه ازش استفاده میکنم امروز ی صدای شرشر آب و ه‍مین تق تق میداد

الان وییز ویز میکنه😑 نگرانم

واای دوباره تق تق بلند داد