2777
2789
ولی به نظرم لاغری زیاد بهتر از چاقی زیاده

نخیرم هرچی بدی خودشو داره

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه نه چاقی زیاد بدتره

اع میگم نه دیگ چرا بحث میکنی خواهرم

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
هیچی نمیتونم بخورم اشتها ندارم از دکتر و قرص و اینام‌خسته شدم

عطاری نزدیکت هست؟؟؟

من خودم رفتم عطاری گفتم اینارو میخوام گفت عجب چیز قوی میخوری..ازکجابلدشدی؟🤣🤣🤣

برگ چنار و شنبلیله ویونجه.این سه تارو بخر باهم قاطی کن سه تارو یه ساعا قبل غذات ی استکانشو بخور واقعا تاثیر داره....البته شهر ماچون گلاب گیری و عرقیجاته....تقریبا عرقیجاتاشون خالص تره...من اینارو قاطی میکردم میخوردم....دلم ضعف میرفتا...بخصوص ک غم و غصه داشتم منم اعصابم ک خورد بشه اشتهام کور میشه اینا آرام کننده اعصاب و رقیق کننده خونم بود....کلا خیلی خوبه...بعد هرروز صبح خاگینه درست میکردم با کره....کره رو آب میکردم خاگینه میریختم توش بعد خاگینه رو روش شکر میریختم اولا حتی ببخشید عوق میزدم ولی بعد دوماه هرروز صبح خاگینه نمیخوردم روزم شب نمیشد....هرجند الان ازتخم مرغ بدم میاد ولی اونموقع موثر بود...دیگه تاظهر هله هوله میخوردم حتی شده شکلات یا ی لقمه نون و پنیری چیزی....ولی حتما صبحانتو زود بهور ساعت ۸ونه....

ناهارتم ی کره کوچیک بزار لا برنجت آب بشه بخور...ب قول دوستمون اگه بتونی با نون بخوری عالیه....نون خیلی چاق میکنه....بستنی هم همینجور بخصوص بستنی قیفیای میهن...

بعدش عصرم همینجور اگه میتونی از غذای ظهر هرچی مونده ساعت ۶ و ۷ بخور چندتا لقمه هم شده بخور....تا شب....شام بخور بعدش روش ی کاسه تخمه بخور....یا آجیل...تخمه آفتابگردون بهتره البته....

شیر و خرما عصرا بخور یا شیرو کیک یزدی...اولش یهو بخودت فشار نیار کم کم بخور...اشتهات وا بشه...همینکارو بکنی بااون عرقا دوماهه شایدخیلی زودتر رو بیای

سرچ کن اسکلت برات میاد یعنی تا این وضع 😀

خندیدم😄😄

آخه میدونی چیه؟ بعضی هیکلا خوبه، حتی اگه لاغر باشن. اصل استخوان بندیه.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
چند وقت باشگاه رفتی

۲ماه باشگاه رفتم 

بعد دوماه دیگه باشگاه نرفتم توخونه ورزش کردم راستش اون موقع ماهواره داشتیم شبکه جم هروز یه خانومی میومد ورزش میکرد منم باهاش ورزش میکردم ولی بعد ورزش میزمو از سیب زمینی آبپز تخم مرغ آبپز 

بعضی وقتا خامه مربا 

خرما شیر 

هرچی دستم میومد می‌خوردم خیلی پرخوراک شدم 

اما الان باشگاه میرم چون ی مدت ورزشو گذاشتم کنار 🙂🙂🙂

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

بچه ها من  گوشتم خیلییییی شله بااینکه لاغرم و اصلا چربی ندارم ولی همون یه ذره گوشتمم خیلی شله

چیکارباید کرد؟؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
بیشتر ببینید
بچه ها من  گوشتم خیلییییی شله بااینکه لاغرم و اصلا چربی ندارم ولی همون یه ذره گوشتمم خیلی شله ...

ورزش کن سفت میشن 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹