عطاری نزدیکت هست؟؟؟
من خودم رفتم عطاری گفتم اینارو میخوام گفت عجب چیز قوی میخوری..ازکجابلدشدی؟🤣🤣🤣
برگ چنار و شنبلیله ویونجه.این سه تارو بخر باهم قاطی کن سه تارو یه ساعا قبل غذات ی استکانشو بخور واقعا تاثیر داره....البته شهر ماچون گلاب گیری و عرقیجاته....تقریبا عرقیجاتاشون خالص تره...من اینارو قاطی میکردم میخوردم....دلم ضعف میرفتا...بخصوص ک غم و غصه داشتم منم اعصابم ک خورد بشه اشتهام کور میشه اینا آرام کننده اعصاب و رقیق کننده خونم بود....کلا خیلی خوبه...بعد هرروز صبح خاگینه درست میکردم با کره....کره رو آب میکردم خاگینه میریختم توش بعد خاگینه رو روش شکر میریختم اولا حتی ببخشید عوق میزدم ولی بعد دوماه هرروز صبح خاگینه نمیخوردم روزم شب نمیشد....هرجند الان ازتخم مرغ بدم میاد ولی اونموقع موثر بود...دیگه تاظهر هله هوله میخوردم حتی شده شکلات یا ی لقمه نون و پنیری چیزی....ولی حتما صبحانتو زود بهور ساعت ۸ونه....
ناهارتم ی کره کوچیک بزار لا برنجت آب بشه بخور...ب قول دوستمون اگه بتونی با نون بخوری عالیه....نون خیلی چاق میکنه....بستنی هم همینجور بخصوص بستنی قیفیای میهن...
بعدش عصرم همینجور اگه میتونی از غذای ظهر هرچی مونده ساعت ۶ و ۷ بخور چندتا لقمه هم شده بخور....تا شب....شام بخور بعدش روش ی کاسه تخمه بخور....یا آجیل...تخمه آفتابگردون بهتره البته....
شیر و خرما عصرا بخور یا شیرو کیک یزدی...اولش یهو بخودت فشار نیار کم کم بخور...اشتهات وا بشه...همینکارو بکنی بااون عرقا دوماهه شایدخیلی زودتر رو بیای