2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای منم لاغر بودن چه روزای بدی بود الان چاق شدم خداروشکر

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
چه مشکل شیرینی داری👍😁

احیانا از اون دسته تپلا نیستی ک خودت رژیم میگیری و فک میکنی سخت ترین مشکل دنیارو داری و ما لاغرا ک میخوایم چاق شیم رو جدی نمیگیری 🤨🤨🤨

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
خیلی کمه چه میکنید با خودتون  ۲۰کیلو کم داری چیزایی که نشاسته داره بخور  الویه بخور&nbs ...

اره واقعا بیست کیلو کم دارم میخوام خودمو بکشم هی میخرم میریزم دور حیف این همه پول که من دادم خوراکی 

استارتر تنها راهت اینه قرص یا پودر چاقی استفاده کنی وسلام

بلشگاه نری چون سوخت وسازت بالا میره و تو کماشتهایی لاغرتر میشی

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
احیانا از اون دسته تپلا نیستی ک خودت رژیم میگیری و فک میکنی سخت ترین مشکل دنیارو داری و ما لاغرا ک م ...

ولی به نظرم لاغری زیاد بهتر از چاقی زیاده

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
شما که کاملا متناسبی.

همه بهم میگن لاغری یکم باید توپرتر بشی 

دلم میخاد یکم رونام و بازوهام و با سنم پر بشه مثلا بشم ۵۲ ۵۳ ولی هرچی میخورم فایده نداره قبل از ازدواجم دقیقا چهار سال ۴۷ کیلو مونده مونده بعد از عروسیمم یکساله ۵۰ کیلوام

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...