2777
2789

منم لاغرم نه ک نتونم هیچی بپوشم فقط میخوام توپر بشم.. اگ راهکار خوبی بت دادن بهم بگو. خب؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لاغرم نه ک نتونم هیچی بپوشم فقط میخوام توپر بشم.. اگ راهکار خوبی بت دادن بهم بگو. خب؟ 

هی خواهر من هر جا برم باید سه چهار دست لباس زیر مانتوهام‌بپوشم 

من بگم؟من خودم خیلی لاغر بودم با قد ۱۶۵ .فقط ۳۸ کیلو بودم

وای چیکار کردی

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست

برو چنتا بسته گز، سوهان، نقل گردویی، شیرینی برنجی، یه عالمه بستنی، شکلات، نوتلا، کره بادوم زمینی، مربا بخر بذار گوشه اتاق  هر موقع گرسنت شد بخور.

ته دیگ و سیب زمینی سرخ کرده هم یادت نره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
هی خواهر من هر جا برم باید سه چهار دست لباس زیر مانتوهام‌بپوشم 

قدت چنده؟ وزنت چنده؟ چند سالته؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
وای چیکار کردی

من خیلیییی لاغر بودم....بااینکه ازدواجم کردم لاغر تر شدم ینی استخونام زده بود بیرونااا...فکرکن ی تازه عروس بودم هیجی گیرم نمیومد بپوشم یا توتنم خوش فرم نبود....هیجی دیگه تایه روز خسته شدمو برای خودم ی برنامه ریختم....😁ک الان میزارم