2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زياد وارد نيستم مامانم استاده وااااي دلم ضعف كرد آخر هفته ميريم شهرمون مامانم درست ميكنه برام 😋 ...

عجب مادری...من عاشق آشپزیم...خدا مادرتو حفظ کنه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
من زياد وارد نيستم مامانم استاده وااااي دلم ضعف كرد آخر هفته ميريم شهرمون مامانم درست ميكنه برام 😋 ...

از تاپیک میری بیرون یا بیام برات😭😭😭

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

کلا جدید ا فکر میکنم من در چه گروهیم.نه گوشت زیاد میخوریم نه سس انواعش نه شکر نه نمک نه ترشی خیار شو ...

من همه اینایی که گفتی رو با اخلاص تمام میخورم😂

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

[QUOTE=70631080]الان هفت ساله بجز عقد و نامزدی😁[/QUOTEهم سنیم من مجردم هنوز...واقعا مسولیت زندگی براتون سخت نیس؟؟من ک فک میکنم هنوز امادگیشو ندارم تو خونه  هم خیلی از کارامو مامانم انجام میده

من همه اینایی که گفتی رو با اخلاص تمام میخورم😂

نوش جونت.فکر کنم لاغری؟چون تو میخوری چاقیش دایورت میشه رو من

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

[QUOTE=70631080]الان هفت ساله بجز عقد و نامزدی😁[/QUOTEهم سنیم من مجردم هنوز...واقعا مسولیت زندگی بر ...

فک میکنی گلم...من الان تو شهر غریبم هستم...پسرمم چهارسالشه...دانشجو هم هستم....باورت میشه تو دانشگاه هیچکس معدلمو نداره...اگه بخوای میتونی ...

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
خخخخ رفتم 🤕😭😢👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻اودافظ

برو فقط خائن