2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار همسایمون یه عالمه خیار مفتی گیرش اومده بود اورد خونه من خیار شور درست کنه میخواست خونه خودش ب ...

آخی😂😂😂...اگه شرط رو بردم خودم برات میفرستم🤣😂

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
آخی😂😂😂...اگه شرط رو بردم خودم برات میفرستم🤣😂

قربون دستت .نوش جونت.زیاد نمیخورم البته سالی یه کیلو هم نمیشه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

کلا جدید ا فکر میکنم من در چه گروهیم.نه گوشت زیاد میخوریم نه سس انواعش نه شکر نه نمک نه ترشی خیار شور .نه سوسی کالباس.چی میخوریم پس؟

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

واقعا؟

بیا استارتر اینم نمونه مثل من دفعه اوله شنیده

بله با سوزن تميز صفر چند تا بزن رو خيار ها

منظورت سوزن کلید نخوردست

دیدی 😂😂😂ایشونم گفتن سرکه ای.....خواهرم طرز تهیه بوگو😢😢😂

من زياد وارد نيستم مامانم استاده وااااي دلم ضعف كرد آخر هفته ميريم شهرمون مامانم درست ميكنه برام 😋

تازه رب گوجه و ترشي مخلوط و ترشي بادنجان و ليته و ترشي لوبيا سبزم ميذاريم😭اين چه تاپيكي بود دهنم آب افتاد

عرق بادرنجبويه و عرق بيدمشك و عرق نعنا هم مامانم برام كشيده😎