2777
2789
عنوان

میگما کی تا حالا شوهرشو زده😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 25122 بازدید | 500 پست
تا حالا شده مثلا بزنین موقع عصبانیت حتی یه تو گوشی

آره.منم میزنم ....😉😉😉😉😉آخه زن بیچاره که زور نداره.

تازه یکی بزنه ده تا میخوره

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

من

دو بار تو دوران عقد محکم زدم تو گوشش سر هیچی...

بیچاره فقط چشماش کاسه ی  خون میشد نگام میکرد

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه من ميزنمش قهر ميكنه😐انقد بدم مياد سوسوله

ولي ي بارشو بهش زدم ملي كمرش جاي دستم بود😢تاچتدوقر ميديدم ب خودم فحش ميدادم

البته من خيلي اروم بودم ولي شوهزو انقد عصبيم ميكرد(بيش فعاله ي تيكه از سر ادم ميره بالا)ك منم محبور شدم ب مقابله

حالا اون دست برداشته من ول كن نيستم😐

من ۲۴ساعتی میزنم.به قول خودش دستم هرزشده..یعنی کلا ری اکشنام فیزیکیه...ولی خودش میدونه همش ازدوستداشتنه زیاااااده..قرررربونش برم دلم خاست اینحا بود باز محکککککککم بازوشو چنگ مینداختم😅😅😅😍

وااای چشتون روز بد نبینه یه بار شوهرم هی اذییتم میکرد هی تیکه مینداخت دوتامونم دراز کشیده بودیم یهو ...

تازه الان معنی اسم کاربریتو فهمیدم‌.واقعا که ننه فولاد زره ای گلم🤣

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
امروز رفتم خونه فهمیدم من احمقم، منم ک قدر زندگیم رو نمیدونم و دارم دسی دسی خرابش میکنم، ولی دست خود ...

تو رو خدا اینطوری نکید با زندگیتون

منم شوهرم عصبیه نمیشه خیلی باهاش حرف زد ؛ خیلی ناراحتم

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍

خدا منو ببخشه من کلی زدمش حتی ب زور از خونه بیرون انداختمش شب تو پله خوابیده نمیرفتا ب زور انداختمش شما فکرشو کنید افتاده بود  رو زمین نمیرف

حقشم بودا چقد سرجاریم منو حرررررررص داد ی چن بارم هلش دادم الکی افتاده زمین

من اصلا اینطوری نبودم بعد عروسی منو عصبیم کرد