2777
2789
عنوان

میگما کی تا حالا شوهرشو زده😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 25122 بازدید | 500 پست
تو چقدر صبوری که به لباس پاره کردن رضایت میدی من بودم یا شکایت میکردم دیه بده، یا زورم نمی‌رسید کار ...

دعای هر روزم اینه که خدا بهم صبر و حوصله بده تحمل کنم بخاطر بچم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش ب حال خانما، خیلی دوس دارم بدونم ی زندگی با عشق چجوریاست، صبح ب عشق یکی پاشی. واسه یکی زندگی کنی ...

م همه این احساساتو واسه شوهرم داشتم ولی از بین برد همه احساسمو

شوهر من عین یه تیکه سنگه اصلا احساس نداره

اون زد تو گوشم منم زدم تو گوششم بعد باز اون زد منم زدم😂همینطوری ادامه داشت 

خخخخخ،اینو دیدم یاد ی بار دیگه افتادم، خونه خودمون بودیم، تو اتاق من اوایل کار بود و شوخی خرکی زیاد میکردیم، اون با کمر بند میزد منم تو گوشی میزدم، ی چند دقیقه‌ای گذشت صدای شترق شترق بلند شده بود، یهو خ اهرم درو باز کرد ی بی آبرو بازی در آورد ک نگم براتون😂

والا چ بگم ک ته دلت قرص بشه یا زندگیت عوض بشه.  همه همینن، منم عاشقش نیستم، خودشم ته قلبش میفه ...

وقتی عاشقش نیستی چرا باهاش ازدواج کردی.

بخدا همین اخلاق و رفتار شوهرم منو مث ی مرده متحرک کرده

تو 30 سالگی از زندگی سیر شدم

م همه این احساساتو واسه شوهرم داشتم ولی از بین برد همه احساسمو شوهر من عین یه تیکه سنگه اصلا احساس ...

والا اصلا تاپیک نزدین ک بخونم ،نمیدونم چجوریه وضعیتتون،ولی مشاور رو امتحان کردین؟ 

و مشاور هم مثل دکتر میمونه، اگه پیش ی دکتر رفتی و جواب نگرفتی، ب این معنی نیست دکترا ب درد نمیخورن، شاید باید دکترت رو عوض کنی. 

چند تا مشاور برید، حتما نتیجه میگیرید

من خودم اگر سالی یکی دوبار نرم مشاور تحمل ادامه زندگی رو ندارم.

من 😂😂

کلا جیغ جیفو پرانرژیم البته شوهرم دوس داره این ویژگیمو خیلی زیاد 

یه بار داشتیم میزفتیم بیرون گفت ندا این رژو نزن خیلی جیغه چنان جیغایی زدم و زدمش ک دگ تا چندوقت کاری بهم نداشت 😂😂😂زدن البته منظورم گاز گرفتن و مو کشیدن بود

الان دیگه قراره این نقش منو دخترم ایفا کنه امروز فهمیدم بازدارم برام دعا کنین

من فک میکردم خودم فقط دست بزن دارم 😂😂😂😂😂امروز دعوامون بود چنتا زد  کارش نداشتم یهو پاشدم تو دلم گفتم قوداااااا دوتا مشت محکم زدم بهش اون چنتا دیگ ...هنوزم قهریم سرکاره اشتی ام نکردیم دلم براش شاید تنگه ولی باید معذرت بخاد...البته پریودم😋😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
من 😂😂 کلا جیغ جیفو پرانرژیم البته شوهرم دوس داره این ویژگیمو خیلی زیاد  یه بار داشتیم میزفت ...

اییییی جانم...انشالله ک بارداری بی خطری پشت سر بزاری

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
والا اصلا تاپیک نزدین ک بخونم ،نمیدونم چجوریه وضعیتتون،ولی مشاور رو امتحان کردین؟  و مشاور هم ...

چرا بچه دار شدین؟

وقتی عاشقش نیستی چرا باهاش ازدواج کردی. بخدا همین اخلاق و رفتار شوهرم منو مث ی مرده متحرک کرده تو ...

همممم،والا سنی نداشتیم جفتمون. نمیدونستم بعضیا چیزا خیلی مهمه، نمیدونستم باید با کسی ازدواج کنی ک وقتی میشینی پیشش بتونی حرف بزنی، حرف بیاد واست، اون موقع فرق دوس داشتن و عشق رو نمیفهمیدیم جفتمون. 

ولی منم چون خودم اشتباه کردم، نمیندازم گردنش، ک آره تو افسردم کردی، تو چنین و چنان. 

سعی میکنم باعث رنجشش نشم، حداقل من زندگیم اونجوری ک میخواستم نشد، اون ک خوشحاله،بزار خوشحالیش رو نگیرم ازش

نه من دلم نمياد اصلا بزنمش عاشقشم ميميرم دست روش بلند کنم همسرمم تاحالا دست روم بلند نکرده البته دعواي ما نيم ساعته اس ولي يه بار تو نامزدي. دعوامون شد حق باهمسرم بود اما خودمو زدم يه سيلي محکم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست