2777
2789
عنوان

میگما کی تا حالا شوهرشو زده😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 25122 بازدید | 500 پست

انقد منو عصبی میکنه که منم چن بار زدم البته اون خیلی بیشتر از من میزنه پامو شکسته چند بار همچین زده تو گوشم که گوشوارم از تو گوشم دراومده

منم دوبار لباسشو پاره کردم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دعوا خیلی عصبی میشم شوهرمو میزنم

ولی لامصب شوهرم زیادی آروم و منطقیه، خب دیوانه کردی منو، یه دادی یه اخمی یه چیزی، هی میگه آروم باش با صحبت حل کنیم قضیه رو

تا حالا من دوبار زدم اون هیچی، همینطوری وایمیسته من دیوونه بازی میکنم  

ولی منو یکی بزنه حتما تلافی میکنم ها

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
انقد منو عصبی میکنه که منم چن بار زدم البته اون خیلی بیشتر از من میزنه پامو شکسته چند بار همچین زده ...

تو چقدر صبوری که به لباس پاره کردن رضایت میدی

من بودم یا شکایت میکردم دیه بده، یا زورم نمی‌رسید کارهای چندش میکردم دلم خنک شه، شایدم مرگ موش به خوردش میدادم  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
ی بار دعوامون شد، مهمون قرار بود واسمون بیاد، آیفون زنگ خورد رفتم گفتم کیه، در و باز کردم، آیفون رو ...

خیلی باحال بود کلی خندیدم

اخه امروز با شوهرم دعوام شده بخدا تقصیر نبود ولی زد تو گوشم انقد ناراحت بودم امروز 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
خیلی باحال بود کلی خندیدم اخه امروز با شوهرم دعوام شده بخدا تقصیر نبود ولی زد تو گوشم انقد ناراحت ب ...

پیش میاد دیگه، میگه زن و شوهر دعوا کنن، ابلهان باور کنند

انشاءالله ک همیشه ب خنده باشه زندگیتون

ما کتک کاری زیاد کردیم من هر وقت حمله میکنم فقط به یجا حمله میکنم اونم ... حدس بزنین   یبار ل ...

خدایا بگم چکارت نکنه مار زنگی و تصور کردم زدم زیر خنده مادرشوهرم پیشمه پاشد نشست باز خابید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

وای خیلی خنده دار بود...ولی جدا خنده نداره...یعنی زدن اصلا خنده دار نیست از هر طرفی چه زن و چه مرد...بچه های ما از ما الگو میگیرن ...خانوم و مادری که شوهر آزاری میکنی .پسرت از تو یاد میگیره دو روز دیگه میفته به جون دختر مردم...و همچنین اقایی که کتک میزنه...کلا کتک زدن کار فجیعه امیدوارم ریشه کن بشه..خصوصا کتک زدن بچه ها خیلی عذاب آوره.مرسی🙂

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
خانوما همه رفتارهای شوهراشون یادشون میمونه

خوش ب حال خانما، خیلی دوس دارم بدونم ی زندگی با عشق چجوریاست، صبح ب عشق یکی پاشی. واسه یکی زندگی کنی، ب خاطرش بکشی و کشته بشی. 

خانمها زودتر میرن تو این حالت و ب سختی بیرون میان. 

یکی از نعمت های الهی رو دارین، شایدم یکی از نفرین های الهی