2777
2789
عنوان

میگما کی تا حالا شوهرشو زده😐😁

| مشاهده متن کامل بحث + 25123 بازدید | 500 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عصبانی بشم دعوا کنم وسط دعوا از خونه میرم بیرون شوهرمم مانع نمیشه نمیتونم بمونم اونم اینو خوب میدونه 

میرم بعد میام انگار نه انگار 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ما یبار درگیر شدیم اون منو زد منم اونو موهاشو چنگ زدم سینشو چنگ زدم خراش عمیق برداشته بود😂😂اونم انگشت منو پیچونده بود مدتها درد میکرد😬

😂😂😂

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خاك ب سرم پس حرمت ها چي من شوهرم حتي ميگه بحثم نكنيم ك حرمتي بشكنه و سبك بشيم  اونوقت شوهرات ...

🤤🤤🤤واقعا ماماها اینطوری میگن ؟؟؟(امضات)

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

ما کتک کاری زیاد کردیم من هر وقت حمله میکنم فقط به یجا حمله میکنم اونم ... حدس بزنین   یبار لگدم اشتباهی خورد توش شوهر ۹۷ کیلویی باشگاهیم افتاد کف هال مثه مار زنگی به خودش میپیچید هنوزم یادش می افتم سر کیف میشم برا مادرشم تعریف کردم دسته گلمو و البته دو سالم باردار نشدم ضربه کاری بود   

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

منم زدمش  

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

من که جرات (داد) زدن هم ندارم چه برسه به تو گوشی زدن

ولی یه دوستی داشتم کلا چهل کیلو وزنش بود قد یک و پنجاه و پنج. یه شوهری کرد 185 قدش بود چهارشونه ورزشکار. من و دوستام همیشه می‌گفتیم این بنده خدا حرف بزنه شوهرش تو مشتش فشارش میده له میشه. یه بار زنگ زد گفت بیا خونمون گفتم چرا گفتن تنهام با شوهرم دعوام شد با بشقاب پلوخوری کوبیدم تو سرش، سرش ده پونزده تا بخیه خورد بعدم بهش گفتم برو خونه ننت تا با بابام بیاییم تکلیفت رو روشن کنیم

من هیچ من نگاه😲😲

بهش گفتم خب حالا چیکار میکنی؟ گفت هیچی فعلا که دارم پسته میخورم 😐😐😐

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

ی سری مثلا شوخی میکرد هی من میگفتم بسه هی تکرار میکرد اعصابم بهم ریخت  یهو پریدم روش😐ی جوری قفلش کردم نمیتونشت تکون بخوره خودش خندش گرفته بود نفسش بالا نمیومد آخر گفت غلط کردم اومدم پایین😂

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

نبابا من بزنم اونم روش باز ميشه دوتا ميزنه شايد دفعات اول كاري نكنه ولي خب مسلماً تكرار بشه طرفم ادمو ميزنه هيچوقت همچين ماري نميكنم هرچند تا حالا انقدر عصبي شدم كه بخوام بزنم اما خودمو كنترل كردم

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
نه من از نظر زبونی از خجالت همه در میام. حتی بدون فحش طرفو اتیش میزنم ادمای نرمال دست رو کسی بلند ...

كلا هممونو با خاك يكسان كرديا 😂😂😂 

اكثرا ميزنن 😂😂👍👍

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي