بچه ها من پدر ومادرم بهم پول داد ه بودن كه الان شده ٥٠ميليون سپرده كردم تو بانك. ولي شوهرمرم اصلا نميدونه. شوهرمم ادميه كه عقل اقتصاد وپول نيگر داشتن وجمع كردن نداره. يعني ١٠ميليون پول بهش بده ظرف يه روز برات اتيش ميزنه. منم دوتا پسر دارم. ٨و٤ساله.به غير از اون پول من توخونش هم پول جمع ميكنم ميزارم رو اون ول توبانك. ولي خداشاهده يه جوراب هم ازاون پول براي خودم نخريدم. فقط وفقط و فقط براي اينده پسرام. چون اون تو فكر نيست. مثلا اگر دكتر برم بشه ١٠٠تومن ميگم شده ١٥٠. حالا به نظر شما اين پول حرامه.
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نه اصلا اگر شوهرت عقل اقتصادی نداره نگو به چشم خودم دیدم چطوری شوهر دوستم تمام پولای دوستمو صرف مسافرت و مهمونی بازی کرد الان با یه پسر 6 ساله و یه دختر سه ساله تو 50 متر جا مستاجرن تازه جهیزیه دختره رو هم فروخت یعنی این زن و شوهر بعد 8 سال زندگی هنوز نمیدونن پول جهیزیه و ارثیه دختره اصلا چی شد کجا رفت
یه برنامه تلویزیونی بود میگفت اگه مرد آینده نگر نیست یا خسیسه زن میتونه از خرج خونه پس انداز کنه پنهانی.ولی مواظب باش. شوهرت عصبانی نشه زندگیت دچار مشکل نشه خدای نکرده
همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂