2777
2789
عنوان

پول همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 50 پست

حرام چیه عزیزم😒😒😒😒قرن چندیم الان؟چه سالیه؟😐

حتی مشاورام‌میگن خوبه زن یه حساب مخفی داشته باشه کماینکه شما این کارو واسه بچه هاتون میکنید که اگه واسه خودتونم بود حرام نیس

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پول شاید حرام نباشه اما با دروغی که میگی پولتو شبهه دار  میکنی

بهتره یه پولی رو ک ازش میگیری یا نگی برا چی میخوای یا بگی فک کنم انقد خرج فلان چیز میشه

بعد هرچی اضاف اومد پس انداز کنی

چون  نفقه بر مرد واجبه ولی دروغ  نگو ک گناه میشه

من اینجوری الکی قیمت بگم خودم خودمو بعدا لو میدم ضایع میشم😅 دروغگوی خوبی نیستم برای پول...سریع یادم میره قیمت واقعیو یه جا میگم خخخخخ

برای همین نمیتونم اینجوری کنم هرچند بدم نمیاد

حتی اگ برا خودتم باشه غلط نیس...بلخره ی سهمی تو زندگیت داری....چرا همه حلال و حروما. ب نفع مردا و اخ ...

اتفاقن در این مورد خییییلی حدیث و روایت داریم ک خدا   چقدر بدش میاد از مردی ک زن و بچه اش در سختی باشن و  خودش....

اسلام همه جای کارو در نظر گرفته ولی گاهی علم  ما  کمه 

شغل شوهرت آزاده؟

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
نه مال خودته. ببین پولتو تو بانک مسکن سپرده کن که هم سود بهش میدن و هم امتیاز اوراق وام مسکن تعلق می ...

میشه با مثال بگی متوجه بشیم خانمی. آخه من پولم بانک گذاشتم سپرده سود خوبی نامیده 

اگه شوهرت شرایط مالی داره از خرجی ماهیانه بگیر اینطوری. وجدان خودتم راحت تره.اگه ام از پس اندازت نمیخوای بهش بگی.کاری کن متوجه نشه مطمینااا بفهمه خیلی وقته پس انداز داری ناراحت میشه.

از شیر مادر حلالتره آخه اگه قرار ه شوهرت پولهارو حیف ومیل کنه دوراز جون سر در گردون بشیدخوبه  

اون موقعی حرومه که خرج غیر از خونه وخودتونو بچه ها کنید زن باید باید بایدباید  پس انداز مخفی داشته باشه حتی اگه بهترین شوهر دنیا رو هم داشته باشه

خدایا شکرت برای همه چیز😘