2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست
من طرف صبح زایمان کردم گفتن عصرمیتونی مدخص شی اما واکسن بچه رو صبح زود میزنن منم بخاطر واکسنش ی شب م ...

راحت بود ؟؟؟؟؟؟ من نمیدونم چیکار کنم هر چی نزدیک میشم به بهمن نگران میشم خیلی میترسم 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
سلام عزيزم من زايمانم هر دوتا طبيعي بود بي حسي رو خودت انتخاب ميكني من ماما همراه داشتم خيييلي كمكم ...

ماما همراه چیه ؟؟؟یعنی دکترم نمیاد بیمارستان ؟؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم دعا کن برام😘😘😘😘

انشاءالله به سلامتی نی نی نازتو بغل کنیو اشک شوق بریزی من به تو التماس دعا دارم توروخدا واسه من دعا کن میگن موقعی که اشک و لبخند باهم میاد اون موقع استجابت دعاس منو فراموش نکن گلم منم از خدا میخوام یه بچه ی پر خیروبرکت بهتون عطا کنه و قدمش واستون پررزق و روری باشه

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد
عفونت نکردی ؟؟راضی هستی ؟یعنی میگی منم طبیعی زایمان کنم خوبه

نه عفونت چرا وقتی بهداشت رو رعایت کنی عفونت نمیکنی بعد ک اومدم خونه هر۵ساعت مینشستم تو اب ولرم و بتادین بعدم باسشوار خشک میکردم نوارمم مرتب عوض میکردم ۲بسته ازاین پوشک بزرگا پرمیس تموم کردم

خداروشکر خیلی راضیم 

بستگی به خودت داره بتونی یا نه

خدایا شکرت
واای اسم بخیه زایمان طبیعی ک ه میاد بدنم میلرزه آخه میگن بدون بی حسی بخیه میکنن 

به شنیدها اعتماد نکن من وقتی بخیه میزد هیچی نفهمیدم غرق تماشای پسرم بودم و دیدم ک ماما اول ی امپول زد بعد بخیه زد

خدایا شکرت
ماما همراه چیه ؟؟؟یعنی دکترم نمیاد بیمارستان ؟؟

ماما همراه تو روند زايمان كنارته و كمكت ميكنه موقع زايمان دكتر مياد دكتر تو كل دردا كنارت نيست مياد چك ميكنه ميره ولي ماما خيلي خوبه 

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫
به شنیدها اعتماد نکن من وقتی بخیه میزد هیچی نفهمیدم غرق تماشای پسرم بودم و دیدم ک ماما اول ی امپول ز ...

خداروشکر کاش همه مثه شما زایمان کنن

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد
😣😣😣😣😣😣خدا کمکمون کنه فقط الان جدیدا استرس گرفتم قبلا اصلا فکر نمیکردم بهش انگار هرچی نزدیک تر ...

وااای آره من شبای آخر همش خاب زایمان میدیدم.

انشالله شما زایمان خوب و راحتی داشته باشی

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
انشاءالله به سلامتی نی نی نازتو بغل کنیو اشک شوق بریزی من به تو التماس دعا دارم توروخدا واسه من دعا ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت چشم همه ی اونایی که ازم خواستن و دعا میکنم انشاالله هر حاجتی داری براورده بشه دوست گلم 😘😘😘😘😘

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه