2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

270 بازدید | 40 پست

سلام خانوم ها اونایی که زایمان طبیعی کردن میشه از تجربه هاتون بگید من میخوام زایمان طبیعی کنم یکی این وقتی بچه به دنیا اومد مرخصت میکنن یا یه شب باید بیمارستان بمونی دو اینکه شنیدم از کمر بی حس میکنن کسی تجریه اش و داره یا اینکه اکسیژن بی حسی بهت میدن ؟؟؟؟؟

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

من طرف صبح زایمان کردم گفتن عصرمیتونی مدخص شی اما واکسن بچه رو صبح زود میزنن منم بخاطر واکسنش ی شب موندم فردا صبحش واکسنو ک زدن مرخص شدم

من ن بی حسی داشتم ن ماسک اکسیژن همه چی به ثورت طبیعی پیش رفت

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طرف صبح زایمان کردم گفتن عصرمیتونی مدخص شی اما واکسن بچه رو صبح زود میزنن منم بخاطر واکسنش ی شب م ...

بعد بخیه هم خوردی عزیزم؟؟؟

یه شب باید بمونی بیمارستان. کپسول و آمپولم اگه خودت درخواست بدی واست میزنن... من کپسول بی حسی استف ...

خوب عوارض نداره؟؟چطور بود با کپسول میگن دردا کمتره؟

سلام عزيزم من زايمانم هر دوتا طبيعي بود بي حسي رو خودت انتخاب ميكني من ماما همراه داشتم خيييلي كمكم كرد از بي حسي هم استفاده نكردم عوارض داره يه شب بيمارستان تحت نظر هستي

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫
من الان برای زایمان اومدم بیمارستان نمیدونم  یکی از این روشاروانجام بدم یانه  

به سلامتی عزیزم انشاالله زایمانت راحت باشه منم همین و موندم دو دلم بازم از دکترت بپرس من گفتم پیش خودم اگه دیگه واقعا دور ازجون در حد مرگ بودم بگم امپول بزنه 

سلام عزيزم من زايمانم هر دوتا طبيعي بود بي حسي رو خودت انتخاب ميكني من ماما همراه داشتم خيييلي كمكم ...

برش هم داشتی ؟؟بعد راضی هستی از زایمان طبیعی؟؟عفونت نکردیگ

واسه سزارین از کمر بی حس میکنن منم سزارین بیحسی نخاعی شدم خیلی حس خوبیو تجربه کردم طوریکه دوباره دلم ...

من میخوام طبیعی زایمان کنم عزیزم شنیدم برای طبیعی هم از کمر بی حس میکنن 

من الان برای زایمان اومدم بیمارستان نمیدونم  یکی از این روشاروانجام بدم یانه  

آخي به سلامتي اگه ميبيني روند زايمانت خوبه يعني زود  دهانه واژن باز ميشه استفاده نكن 

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫