2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
طبیعیه عزیزم به این فکر کن خ از خانمها تو شرایط بدتر ازشما هستن و مجبورن یه تلخی بی پایان رو ادامه ...

ممنونم عزیزم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست گلم 

اگه واقعا توی زندگی مشترکت به ته خط رسیدی و راهی وجود نداره و اخرین و تنها راهت جدایی هست 

خب این قسمت شما بوده

اما خدا بزرگه 

خدا رو چه دیدی شاید یه زندگی خیلی بهتر و پر از آرامش در انتظارته بد به دلت راه نده 😊 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
انگار فال حافظ نوشتم 😂😂😂

اره 😂 خصوصا اون تیکش که به خدا توکل کن و مطمان باش همه چیز درست میشه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

چرا اين فكرو ميكني؟خيليا شكست ميخورن ولي دوباره به زندگي جديد ميسازن حتي بعضيا زندگي دومشون موفق ترم هست حالا كه از زندگي اولت اومدي بيرون دليل نميشه كه نتوني يا نخواي ديگه ازدواج كني بالاخره تو هم مطمئن باش كلي موقعيت هاي خوب مياد سراغت الان چون تازه جدا شدي حس نااميدي و سردي داري ولي يه روزي ياد اين روزا ميفتي و برات خاطره ميشه ان شاالله اون روز بچتم تو بغلته☺️☺️

چرا اين فكرو ميكني؟خيليا شكست ميخورن ولي دوباره به زندگي جديد ميسازن حتي بعضيا زندگي دومشون موفق ترم ...

ممنونم دوست خوبم از حرفای امیددهنده و خوبت 

حالشو ببرررر خودم یه پا حافظم  اِهِم اِهِم 🤚😀💪

خخخخ