2777
2789
عنوان

بیاین

179 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من به یه دلایلی که مجبورم دارم جدا میشم این جدایی خواسته خودم نیست به هر حال دیگه بعد چند ماه غصه خوردن پذیرفتمش و میدونم دیگه فایده نداره هر چی هم بخام زور بزنم وقتی پذیرفتمش حالم اولش خوب بودبه اینده امید وارم بودم به پیشرفت کردنم امیدوار بودم میدونستم و مطمان بودم زندگی خوبی رو‌ واسه خودم میسازم اما راستش الان وقتی یه تاپیک میبینم که خانومی خشبخته و و بچه هاشو دوس داره و شوهرش دوسش داره و اینا حسرت میخورم تقریبا فکر میکنم شاید دیگه ازدواج نکنم و مادر نشم البته مهم نیست ازدواج بکنم یا نه چون خیری واقعا از شوهر ندیدم اما میدونم حسرت مادر شدن به دلم میمونه حسرت یه پشتوانه داشتن حس اینکه کسی رو داری که روت حساسه و دوست داره و حمایتت میکنه ... نمیدونم چرا اما هر چی هم میگم مهم ارامش خودمه بازم قانع نمیشم ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما چجوری میتونیم کمکت کنیم؟

نمیدونم فقط احساسمو گفتم  کسی تجربه مشابه داشته بتونه بگه که این احساسات طبیعیه چون دوس ندارم حسرت بخورم تقریبا متنفرم از این احساس

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
شرایط منو داری منم جدا شدم اما دیگه هیچوقت دلم نمیخواد ازدواج کنم از طرفی ام تنهایی سخته و اینکه همی ...

هی من تو فکر این بودم برم بچه بی سرپرست بگیرم ولی گفتن شرایطش سخته 

خودتو سرگرم کن نیاز نیس انقدر به اینده فکر کنی و توتاپیکها یا جاهایی که اذییت میکنن بری

فعلا به نقاط مثبت شرایطتت فکر کن و ازشون لذت ببر

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
حالا شایدم روحیاتت عوض شد و ازدواج کردی و مادر شدی  من به همین امیدوارم

اره امید چیز خوبیه امیدوارم برای تو بهترین اتفاق ها بیفته و هر چی سختی کشیدی رو فراموش کنی 

خیلی دوس دارم فازم مثبت باشه و فکرای خوب بکنم اماگاهی ادم واقعا دلسرد میشه

آیندتو بسپار دست خدا و با خیال راحت زندگی کن امروز بهترین باش برا فردام خدا بزرگه 

ممنون

اره امید چیز خوبیه امیدوارم برای تو بهترین اتفاق ها بیفته و هر چی سختی کشیدی رو فراموش کنی  خی ...

طبیعیه عزیزم

به این فکر کن خ از خانمها تو شرایط بدتر ازشما هستن و مجبورن یه تلخی بی پایان رو ادامه بدن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
آخه چرا عزیزم؟  واقعا ناراحت شدم ☹️☹️☹️

نمیدونم خودم فکر میکنم به نفعمه اینجوری ارومتر میشم