2777
2789

گلوت ملتهب شده شاید  عسل و ابلیمو شربت کن قرقره کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم دونه قرمز متورم شده از گلوم نیست ته زبونمه

خب همونه دیگه برا منم اونجوری بود رفتم دکتر گف گلوت التهاب داره خودمم با اینه نگا میکردم اون دونه ها زده بود بیرون زوری ک ب سختی میتونستم نون قورت بدم  اموکسی سیلین خوردم خوب شد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
واقعا کاشکی پس باید چرک خشک کن بخورم

اره اموکسی سیلین ضرری نداره هر ۸ ساعت بخور ...

اون وسط ها قرقره هم بکن

اره اموکسی سیلین ضرری نداره هر ۸ ساعت بخور ... اون وسط ها قرقره هم بکن

عزیزم زبونت اینجوری شده بود؟من تازه امشب دیدم اینارو رو زبونم ته حلقم،گلوم خیلی درد میکرد گفتم از سرماخوردگیه دگ وای اینارو دیدم خیلی ترسیدم 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
عزیزم زبونت اینجوری شده بود؟من تازه امشب دیدم اینارو رو زبونم ته حلقم،گلوم خیلی درد میکرد گفتم از سر ...

میشه بگید فهمیدید دونه ها از چیه؟آخه واسه منم زده عین همینه

عزیزم،من گلوم حیلی درد میکرد بعد دیدم اینجوری شده.رفتم دکتر چیزی نگف،فقط ی دهان شویی داد و دیفن هیدارمین گف قرقره کنم

عزیزم،من گلوم حیلی درد میکرد بعد دیدم اینجوری شده.رفتم دکتر چیزی نگف،فقط ی دهان شویی داد و دیفن هیدا ...

دقیقا ماله منم درد میکنه.جالبه واسه دخترمم همزمان شده.واسه اونم درد میکنه.احتمالا یه ویروس یا عفونته

.