2777
2789
اصلا ربطی به کرونا نداره من الان سه ساله،هرسال پاییز و زمستون گلوم درد میگیره و تهه زبونم دون دون م ...

عزیزم منم ته زبونم کنارش یجور دونه هایی زده عین حباب مثلا

بعد روی زبونم چیزی نیست ولی احساس میکنم رو زبونم شن پاشیدن بعد خیلی وقته بخاطر کرونا میترسم برم دکتر سنم بالاس شماها جای دخترمین ولی خوب نمیدونم باید چیکار کنم 

کسی میتونه بگه میترسم سرطان باشه😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان منم ته زبونم دونه های برجسته شده همچنین بغل زبونم یه چیزای برجسته شده که میسوزه گاهی وقتا هم گلوم درد میگیره..خیلی نگران بودم سه تا دکتر حلق و‌بینی رفتم گفتن چیزی نیست...الان سه هفته ست که خوب نشدم...چی کار کنیم؟

مال منم اینطوریه زگیل چ طوری میشه

برامنم اینطوری شده خیلی ترسیدم امروز رفتم دکتر میگه التهابه ب من گفت علائم کرونارو من هیچکدوم نداشتم دیفین هیدارمین داد باتمپول انتی بیوتیک خیلی ترسیدم تاحالاندیده بودم اینجوری بشه ته گلوم شکل عدسه گنده گندس😔میترسم زیگیل باشه از یجا اگ بوود دکتر تشخیص میداد موندم خابم نمیبره از ترس 

برامنم اینطوری شده خیلی ترسیدم امروز رفتم دکتر میگه التهابه ب من گفت علائم کرونارو من هیچکدوم نداشتم ...

وای منم اینجوریه اول کم بود ولی امروز نگاه کردم بیشتر شده علتش چی میتونه باشه؟ دارم از ترس سکته میکنم

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
وای منم اینجوریه اول کم بود ولی امروز نگاه کردم بیشتر شده علتش چی میتونه باشه؟ دارم از ترس سکته میکن ...

من رفتم دکتر گفت التهاب گلوعه گفت اینو همه دارن توتازه دیدی کلی مسخرم کرد😑

وای منم اینجوریه اول کم بود ولی امروز نگاه کردم بیشتر شده علتش چی میتونه باشه؟ دارم از ترس سکته میکن ...

میگن پاپیلاس با چیزای داغ تحریک میشه ب من گفت خطرناک نیس همه دارن منم ی مدت دیفین هیدارمین اب نمک قر قر کردم دردش افتاده ولی هنوز همونجوری😢

من رفتم دکتر گفت التهاب گلوعه گفت اینو همه دارن توتازه دیدی کلی مسخرم کرد😑

وای خداروشکر😂😐نگران بودم خیلی مرسی ازت❤️

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
میگن پاپیلاس با چیزای داغ تحریک میشه ب من گفت خطرناک نیس همه دارن منم ی مدت دیفین هیدارمین اب نمک قر ...

من واسه 12 اسفند نوبت دارم هر چی گفت میام اینجا میگم بقیه از نگرانی در بیان