m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 عنوان چرا وقتی بهش فکر می کنم همش عطسه میاد؟؟؟ 329 بازدید | 8 پست دوستان من عاشق ی نفر بودم ولی خودش نمی دونست و ی روز در عین ناباوري حلقه دیدم توی دستش، راستش هنوز باورم نميشه ولی هر وقت بهش فکر می کنم عطسه میاد! بنظر شما معنی این عطسه ها چیه؟ 1397/07/09 | 23:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلسا٢۵ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3340 معنیش اینه ک اون اقا دیگه متاهله و شما نباید بهش فکر کنی😠 ❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 معنیش اینه ک اون اقا دیگه متاهله و شما نباید بهش فکر کنی😠 الان که باهاش کاری ندارم ولی به این فکر می کنم که چرا نشد؟ چرا یهو اینطوری شد!
بیمستعار عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 341 برای چیزی که گذشته خودخوری نکن. الان فقط عطسهت میگیره ولی چندسال دیگه خدایی نکرده مریضیهایی میگیری که بعد یادت میفته ریشهش چی بوده افسوس میخوری
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 برای چیزی که گذشته خودخوری نکن. الان فقط عطسهت میگیره ولی چندسال دیگه خدایی نکرده مریض ... آخه خیلی آدم خوبی بود، افسوس میخورم که کاش از این حس من خبر داشت. ..
بیمستعار عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 341 آخه خیلی آدم خوبی بود، افسوس میخورم که کاش از این حس من خبر داشت. .. خوب بود ولی افسوس چه فایده.خیلیا بودن که خیلیا رو خواستن و نشد. و منم همینطور.باید یاد بگیریم روی یه نقطه از زمان نایستیم چون دنیا هم نمیایسته و آخرش فقط پشیمونی و افسوس میمونه.خیلیا مریضیاشون بخاطر خودخوری و افسوس گذشته هست