2777
2789
راحته شبا اصن حس آرامش میکنی برای خواب یا میتونی زود تر از اذان صبح بیدار شی قبل اذان صبح بخونی

میشه واسه منم امشب دعا کنی شفا بگیرم

مشکل اعصاب دارم باردارم هستم حالم بده 

خدا خیرت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد نماز وتر چی؟

یک رکعته اول سوره حمد بعد سه بار سوره قل هو ا... و بعدش یکبار سوره فلق و همچنین یکبار سوره ناس در قنوت خواندن قنوت عادی به علاوه با دست راست یا تسبیح چهل بار الهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات بعد ۷۰ بار هذا مقام العائذ بک من النار سپس ۳۰۰ بار العفو آخرشم یکبار رب اغفرلی و ارحمنی و تب علی انک انت التواب الغفور الرحیم پایان نماز تسبیهات حضرت زهرا (س) بهترین فقط خواندن نماز شب ثلث سوم شب است نزدیک طلوع فجر قبل اذان صبح

همه چی امکان داره فقط باید اندازه آرزوهات تلاش کنی یا اندازه تلاشت آرزو خدا باتوعه.مرد
من میخوام امشب بیدار شم بخونم ی حاجتی دارم که ایشالله با نماز شب بهش برسم

توکل کن بر خدا یا میتونی نذر هم کنی منم دعا میکنم میتونی از اماما هم کمک بگیری به عنوان واسطه بین شما خداوند یا بعضی مراجع عالی قدر یا شهدا بزرگ مرتبه جواب داده که میگم

همه چی امکان داره فقط باید اندازه آرزوهات تلاش کنی یا اندازه تلاشت آرزو خدا باتوعه.مرد
توکل کن بر خدا یا میتونی نذر هم کنی منم دعا میکنم میتونی از اماما هم کمک بگیری به عنوان واسطه بین شم ...

من واسطم حضرت عباسه میدونم حاجتمو بلاخره میده ولی من همه راه هارو امتحان میکنم

توکل کن بر خدا یا میتونی نذر هم کنی منم دعا میکنم میتونی از اماما هم کمک بگیری به عنوان واسطه بین شم ...

خیلی نذر و نیاز کردم کلی هم ختم برداشتم ولی هنوز...

البته دوماه پیش خواب دیدم امام رضا قربونش برم بهم گفت من که چند بار حاجتمو دادم این حاجتتم دادم ولی فعلا که فرقی نکردم

میشه واسه منم امشب دعا کنی شفا بگیرم مشکل اعصاب دارم باردارم هستم حالم بده  خدا خیرت بده

حتما شما فقط به خدا فکر کنید یا با خدا حرف بزنید یا خدا باشما حرف بزنه قرآن منظورمه خیلی از لحاظ اعصابی و روانی تاثیر داره امیدوارم هم نی نی تون و هم خودتون تا ابد ابدیت سالم باشید حتما دعا میکنم اگه پیش خدا مرتبه ای باشم به نظر من تشکر لازم نیست بالاخره ما ادما خدا دسته جمعی افریده به هم دیگه کمک کنیم یا خیری برسونیم پس وظیفمونه هوا همو داشته باشیم یا علی مدد

من واسطم حضرت عباسه میدونم حاجتمو بلاخره میده ولی من همه راه هارو امتحان میکنم

😃اگه چیزی ک میخوای خوب باشه به صلاحت خدا براورده میکنه اگه هم نشد که نمسدونم چیه به حکمت خدا اعتقاد داشته باشه چون اون از همه ی ما دانا تره