2777
2789
خیلی نذر و نیاز کردم کلی هم ختم برداشتم ولی هنوز... البته دوماه پیش خواب دیدم امام رضا قربونش برم ب ...

انشاا... خیره وقت مناسب خدا براورده میکنه 😌برای ما هج دعا کنید

همه چی امکان داره فقط باید اندازه آرزوهات تلاش کنی یا اندازه تلاشت آرزو خدا باتوعه.مرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم اگه لایق باشم

همه لایق هستیم فقط خودمونیم چشامون بستیم که این بزرگی و عزت پیش خدا رو داریم ازبین میبریم 

همه چی امکان داره فقط باید اندازه آرزوهات تلاش کنی یا اندازه تلاشت آرزو خدا باتوعه.مرد

من البته سالها پیش مامانم زایمان کرده بود من اول دبیرستان بودم داداشم که  تازه دنیا اومده بود مریض بود مامانم هرروز باید میرفت شیرش میداد و میومد حالش خیلی خوب نبود حال داداشمم خیلی بد بود هروقت مامانم میومد از بیمارستان چشماش قرمز بود از بس گریه کرده بود منم شروع کردم به نماز شب خوندن ده تا نذر کرده بودم  هرشب خوندم اولین نماز شبهام بود یک هفته که خوندم حالش خوب شد اوردنش خونه  

یکبار هم برای ازدواجم هرشب میخوندم تا درست شد بعد از اونم گاهی گداری میخونم اما واقعا حاجت میده  

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند