2777
2789
عنوان

کیکم:((

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 32 پست
بذارش رو طبقه ی بالا .دمای فکر بااین حساب که گفتی بذار رو ۱۶۰درجه ببین چی میشه. یه مورد دیگه اینه که ...

ن طبق دستور میرم کاملا

باشه مرسی عزیزم ایندفع میذارم بالا😍یادمو ایت مورد نبود

زیر160میذارم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ظرف کیکت ممکنه بد باشه

ممکنه کیکتو خیلی کلفت ریخته باشی و دما به وسطاش نرسه

از این قالبهایی که وسطش خالیه استفاده کن نتیجه بهتره

و اینکه دمای اجاقتو تنظیم کن

برای تست کردن پخت هم از یه خلال دندون استفاده کن

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
اینطوری ام کیک درست پف نمیکنه.

وقتی چاره ای نیس،پف نکنه بهتر ازاینه ک نپخته بمونه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دماسنج فر قراره بخرم کیک پز مامانم داره اره خ خوب درمیاد. ولی فر اگ تنظیم باشه ازکیک پزم بهتر میشه ...

والا من از فر اصلا راضی نیستم...کیک پز هم دما و هم زمانشو خودبخود تنظیم میکنه و یه چیز عالی بهت میده..من قصد دارم بخرم چون شوهرم عاشق کیک خونگیه

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
منم همین مشکلو داشتم الان یه ماهه تو پلوپز میپذم انقد خوب میشه که نگو اصلا دیگه نگرانش نیستم اینقد ک ...

ميشه دستور و نحوه كار با پلوپز بگي؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
از فروشگاهای لوازم قنادی، یه دماسنج واسه داخل فر بگیر. دمای فرها واقعی نیست... و کم و زیاد داره

اگ دماسنج بخرم هی باید چکش کنم انگار.اخه بعضی وقتا دیدم درجشو کم کردما ولی یهو زیادترمیشه😂😐😐

طبقه چندم فر میذاری؟طبقه دوم خوبه...پایین تر تهش برشته میشه و مغرش خام...باید دماشم بیاری پایین تر.. ...

وسط میذارم

ایندف میبرم ی طبقه بالاترببینم چی میشه

بزنگم میان تنظیم کنن اینجور موردی رو؟؟

تو قابلمه هم بپزی خیلی خوب میشه. ولی سعی کن تو پیرکس بپزی که دما رو انگار بهتر پخش میکنه همه جا. و اینکه از قبل خیلی داغ کن که هوای توش کامل داغ باشه. و دیگر اینکه طبقه بالاتر بزار که زمان پخت بیشتر میشه ولی یکدست تر در میاد احتمالا 

تو قابلمه هم بپزی خیلی خوب میشه. ولی سعی کن تو پیرکس بپزی که دما رو انگار بهتر پخش میکنه همه جا. و ا ...

ممنونم😙 اره توقابلمه هم پختم خوبه ولی بافتش تو فر برام بهتردرمیاد

من کیکامو تو قابلمه میپزم عالی میشه..شعله پخش کن بزار زیر قابلمه ..زیرشم رو شعله ای تنظیم کن که برنج میذاری دم بکشه..حتمآ دمی هم بزار و اینکه از کاغذ روغنی استفاده کن یا کف قابلمتو چرب کن و یکم آرد بپاش..تا ۴۰ دقیقه هم در قابلمه رو برندار بعد با خلال دندون تست کن ببین چقد زمان دیگه لازمه

💑=👧👧🧒
من کیکامو تو قابلمه میپزم عالی میشه..شعله پخش کن بزار زیر قابلمه ..زیرشم رو شعله ای تنظیم کن که برنج ...

فدات مرسی. توقابلمه اره خ خوبه ولی توفر اسفنجی تر درمیاد واسم. فقط مشکلم همین بود ک گفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز