2777
2789

من با دوستای دانشگام رفته بودم کارتینگ برگشتنی سه تا پسر بودیم ودوتا دختروتوی یه ماشین بودیم شوهرم مارو گیرداد کنار جاده وشروع به گیر دادن منم سرموازپنجره ماشین بردم بیرون گفتم چته پاچه میگیری مگه چیکار کردیم دیگه اینو گفتم اونم گیر داد که بریم کلانتری و....خلاصه هرچی میگفتن بیخیال یه چیزی گفت میگفت تاازم معذرت خواهی نکنه ولتون نمیکنم خلاصه منم پای غرور مسخره خودم وایسادم تا رفتیم کلانتری

وزنگ زدم مامان همیشه عصبانیم اومد وداشت با زبون کوردی باهام حرف میزداخه ما کوردیم همون پسره که مارو گیر داده بودبه مادرم گفت پس همشهری هستیم ومیگم که چراانقد مغروره وخلاصه نگو ازمادرم دانشگاه واینارو میپرسه تقریبا فک کنم یه هفته بعدش اومد جلوی دانشگاه با اباس شخصی وبایه شاخه گل که ازاون روز معذرت خواهی کنه ودیگ تا زمانی که درسم تموم شد دوست موندیم وترم اخر ازدواج کردیم❤️😍💍

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم

ای جانم 😍شوهرت چیکاره بود؟ پلیس بود😅؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما سر ی خنده و مسخره بازی دوس شدیم و خودمونو ب فنا دادیم😐

مادرم داشت خرید میکرد منم تو ماشین ک شوهرم اومد از اون دست خیابون دور زد طرف من دهنش باز بود با دقت نگاه میکرد نزنه ب من

منم خندم گرف از قیافش😀 فک کرد نخ دادم 😒# افتاد دنبالم و منم خواستم چن روزی سر کارش بزارم ک گیر افتادیم :/

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
والا ما سر ی خنده و مسخره بازی دوس شدیم و خودمونو ب فنا دادیم😐 مادرم داشت خرید میکرد منم تو ماشین ...

عزیزممممم 

چرا گیر اخه خخخخ

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم