2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 67 پست
برادر من دو سال پیش غیر قانونی رفت  آلمان،8 ماه بیشتر دوام نیاورد،خیلی ناراضی بود و بعدش بخاطر ...

چقدر بد ناراحت کنند اما من تصمیمم جدیه واسه رفتن اما هنوز هیچ اقدامی نکردم

تا شقایق هست زندگی باید کرد...
یعنی غیرقانونی رفتن؟

همشووون پناهنده شدن...اهان انگلیس هم رفتن ....یادم رفته بود

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه لطفا نظراتتونم رو منطقی و با دلیل بیان کنید فقط میاین بگین نرو چون خیلی خطر نا که دلایلش رو هم بگید یا اگه کسی تجربه واقعی داره و از هزینه ها مطلع هست بیاد و بگه

نه بابا تمام فک و فامیلامون رفتن استرالیا و اتریش و انگلیس و المان...جاشون و زندگیشون خیلییییی خوبه& ...

عزیزم نمیدونم چرا همه تا اسم مهاجرت میاد اینو میگن من دوتا دوستای صمیمیم رفتن المان جفتشون خودشون و همسراشون دیپلم ردی و بدون هیچ تخصصی . یکیشون باردار و یکی نوزاد سه ماهه داشت . یکیشون ۳روز و یکیشونم ۱ماه کمپ بودن . دوستم میگفت تو کمپ نوزادم سرما خورده بود قشنگ دکتر داشت و اوضاعش خیلی خوب بود . الان میگن خودشون درس میخونن و  بچه هاشونم مهد هستن واقعا از زندگیشون راصین و رفاه دارن حتی یکی از دوستان برا درمان رفته بود المان بهشون سر زده بود بدون اغراق خیلی تعریف میکرد میگفت ایران مونده بودن بااون وضع تحصیلات نداشتن و اینا عمرا تا الان دووم اورده بودن اما اونجا در رفاه هستن

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم نمیدونم چرا همه تا اسم مهاجرت میاد اینو میگن من دوتا دوستای صمیمیم رفتن المان جفتشون خودشون و ...

دقیقا منم همین میگم اسم مهاجرت انگار یه غول بزرگ شده و ترسناک بیاین یکم واقعیتها رو ببینیم منم خیلی تحقیق کردم راجع به کمپ  هم دکتر داره و همه مراکز رفاهی که یه شهروند عادی میتونه رو داره حتی بچه ها حق تحصیل دارن تو کمپ اینطور نیست که اگه یه بچه ۷ساله اونجا باشه نت و نه مدرسه بره 

دوست همسر من ٢هفته پيش رسيد المان دوماه طول كشيد ١٢٠تومن هم هزينه رفتنش شد و الانم كاملا راضيه 

بالاخره وقتي ميخواي غير قانوني بري سختي هاي خودشو داره مثل دلتنگي و غربت و يوقتايي بي بولي ولي ازينجا خيلي بهتره

ماهم ي برنامه هايي داريم ك اگر جور شه شايد بريم 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
مثلا در چه حد هزینه داره؟ از چه طریقی اقدام کرد راحت تره؟ و درصد موفقیت بالاست؟ 

هزینه بستگی به کشور مقصد داره و همینطور مقطع تحصیلی مورد نظر. 

رقم دقیق هر کشور رو میتونی از موسسات اعزام دانشجو بپرسی و مقایسه کنی ولی مثلا مالزی و اوکراین تقریبا ارزونتر از کشورای دیگه هست.

میتونی تحصیلی اقدام کنی میتونی کاری اقدام کنی یا حتی محقق مهمان ،فرصت مطالعاتی ،ویزای درمان....

بستگی به هدفت داره که واسه چه نوع ویزایی اقدام کنی

هیچ تضمینی در مورد درصد موفقیت وجود نداره. یک موقع اصلا از جو اون کشو خوشت نمیاد. یک موقع ممکنه رشته مورد نظرت نتونی پذیرش بگیری یا فهم درسا برات سخت باشه و پاس نشی. شاید همه چی خوب باشه ولی بابت نوسانات ارز مجبور شی برگردی یا حتی فرضا تا دکترا بخونی ولی رشتت رشته مناسبی واسه کار نباشه و نتونی باهاش وارد بازار کار بشی....همه چیز به خودت بستگی داره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چقدر بد ناراحت کنند اما من تصمیمم جدیه واسه رفتن اما هنوز هیچ اقدامی نکردم

هر جا خواستی بری قبلش حتما زبان کشور مقصد رو تا یه سطح قابل قبول بخون. صفر بری افسردگی میگیری فشار زیادی بهت میاد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم نمیدونم چرا همه تا اسم مهاجرت میاد اینو میگن من دوتا دوستای صمیمیم رفتن المان جفتشون خودشون و ...

عزیزم دوستای شما چطوری و از چه طریق رفتن زمینی رفتن راهواری میتونی بهم اطلاعات بدی لطفا؟

اره بابا...من یکسره از زندگیشون و مهمونیهاشون دارم عکس و فیلم میبینم....همشون اونجا زایمان کردن....چقد بهشون رسیدگی میکنن

اونایی که المان زندگی میکنن میگن یه فروشگاه هست از شیر مرغ تا جوون ادمیزاد....تا یه سقفی میتونن هر چی میخوان بردارن

اتفاقا بقول شما زندگیشون اینجا به صفر رسیده بود..هیچییییییییی نداشتن....الان اونجا حتی استخدام هم شدن

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
نه بابا تمام فک و فامیلامون رفتن استرالیا و اتریش و انگلیس و المان...جاشون و زندگیشون خیلییییی خوبه& ...

بله استرالیا یه زمان عالی بود الان همه رو میفرسته به جزیره بی امکانات اجازه ورودم بهشون نمیده شانس بیارن بتوانن برگردن ایران سوید. و دانمارک احزاب نژاد پرست سرکار اومدن  سرضرب مهاجرینو اخراج میکنن انگلیس راه نمیده خیلی کشورای دیگه همینطور چون به حد کافی مهاجر سوری رو دستشون مونده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

اونموقع ك همه ميرفتن تركيه و ميرفتن يونان هم كلي از دوستاي همسرم رفتن و الان همشون بهترين زندگيارو دارن اونجا ، هم كار دارن هم دولت بهشون رسيدگي ميكنه هم تفريح و ازادي دارن  

همشونم ب شوهر من ميگن پاشو بيا اينجا دولت كلي كمك ميكنه مخصوصا ك اگه باخودت ي مقدار پولم داشته باشي ك بتوني چندماه اول خودت از پس خرج و مخارجت بربياي

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه ها من شوهرم دریانورده و من مدتهای طولانی مارا ۴یا ۶ماه ازش دورم اینو گفتم که زیاد از دلتنگی و غربت حرف نپزید و به چیزای دیگه بپردازید هم من و هم شوهرم میتونیم از پس دل امون بر بیایم و غربت اذیتم و نه نمیکنه شوهر من بیشترین دقیقه ای که داره کار هست در ضمن ما اصلا وابسته خانواده نیستیم من که پدر و مادرم فوت شدن و همسرم هم بخاطر شغلش اصلا وابستگی نداذه

اوکی کاش میتوانستی بیشتر اطلاعات بهم میدادی

کسایی که پول بیشتر میگیرن با راه های معتبری میبرن اونور ادمهارو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز