2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 67 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تحصیلی چ جوریه بچه ها یکم توضیح میدید ک چ کارایی باید انجام بدیم

با دانشگاهای کشور مورد نظرت مکاتبه میکنی ، پدیرش میگیری و بعد مصاحبه و ویزا و پرواز به سمت مقصد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تحصیلی چ جوریه بچه ها یکم توضیح میدید ک چ کارایی باید انجام بدیم

رشتت مهمه چیه و اونجا چی میخپای بخونی

واسه توضیح درست و کامل با شرکت های مهاجرتی باید حرف بزنی

فک کنم تو نت بشه پیدا کرد البته اگه خاصی وکیل بگیری حتما دقت کن دفتر داشته باشه و مجوز که قانونی باشه

یادم تورو فراموش..
همی الان خبر خوندم یه قایق بادی پر از مسافر تو راه قاچاق غرق شدن پنج نفرشون فوت شده  عزیزم قاچ ...

پسرا رو هم میفروشن به این قاچاقچی های اعضای بدن😞

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
چرااا؟؟؟؟

یه سرچ ساده از محل کمپ های پناهندگی توی یوتیوب بکنید متوجه میشید 

چندین سال باید معطل باشید و عمرتون رو توی ی کمپ بگذرونید بدون اینکه بدونید فردا براتون چه اتفاقی میوفته 

و اجازه خروج از کمپ نداشته باشید نهایتا اگه خیلی شانس بیارید هفته ای یکبار و به مدت یک ساعت اجازه خروج دارید

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   

خانم ها شرایط مهاجرت تحصیلی چی هستش؟ میشه توصیح بدین

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
خانم ها شرایط مهاجرت تحصیلی چی هستش؟ میشه توصیح بدین

اول پول

دوم رزومه خوب و معدل بالا

سوم زبان قوی

چهارم پشتکار

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یه سرچ ساده از محل کمپ های پناهندگی توی یوتیوب بکنید متوجه میشید  چندین سال باید معطل باشید و ...

نه بابا تمام فک و فامیلامون رفتن استرالیا و اتریش و انگلیس و المان...جاشون و زندگیشون خیلییییی خوبه 

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
دوست شوهرم یک ساله رفته والان اوکیه زندگیش  شما کجا میخوای بری

مامان کورش بیا و از دوست شوهرت بگو الان دوستت کجاست کی میخواد بره شوهرش کدوم کشور رفته؟

تا شقایق هست زندگی باید کرد...
اول پول دوم رزومه خوب و معدل بالا سوم زبان قوی چهارم پشتکار

مثلا در چه حد هزینه داره؟ از چه طریقی اقدام کرد راحت تره؟ و درصد موفقیت بالاست؟ 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز