2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 67 پست

تا دير نشده اقدام كنيد من ميخواستم همراه نامزدم برم كه ارز گرون شد و ديگه نميتونيم 

يكي از دوستان من هلند هستن هم كمپشون رو ديدم هم رفاهي كه اونجا دارن 

همه چي عالي پيش رفت براشون 

البته خانواده باشيد خيلي سريعتر رسيدگي ميكنن به پروندتون

اونموقع ك همه ميرفتن تركيه و ميرفتن يونان هم كلي از دوستاي همسرم رفتن و الان همشون بهترين زندگيارو د ...

کاشکی میرفتیم😕

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم دوستای شما چطوری و از چه طریق رفتن زمینی رفتن راهواری میتونی بهم اطلاعات بدی لطفا؟

یه مدته که بنا به دلایلی مجبورشدم ارتباطم رو باهاشون قطع کنم و الان همش حسرت میخورم چرا قبلا راجع به این مسائل ازشون سوالی نکرده بودم حداقل الان یه اطلاعاتی داشتم ...

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
تا دير نشده اقدام كنيد من ميخواستم همراه نامزدم برم كه ارز گرون شد و ديگه نميتونيم  يكي از دوس ...

هلند خوبه؟

نفری چقد میگیرن؟

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
اگه میتونین مهاجرت از طریق مهارتو امتحان کنید غیرقانونی فقط از دست دادن عمر وسرمایه است 

اخه مهارتی نداریم شوهرم دریانورده و فقط باید روی کشتی کار کنه که اگه بخواد توی یه کشور دیگه بره و سوار کشتی بشه من مدتهای طولانی باید خونه تنها باشم تو کشور غریب واسه همین نمیخواد به این شغل ادامه بده در ضمن چون پاسپورت ایرانی داره هیچ کشوری نمیگیره حتما باید تابعیت اونجا بشه بعد

تا شقایق هست زندگی باید کرد...
هلند خوبه؟ نفری چقد میگیرن؟

واقعا عاليه البته زبانشون سخته فقط زبان هلندي رو ميپذيرن 

حتي سال نو سفره هفت سين و مراسم عيد رو برگزار كردن توي كمپ براشون كلاس زبان برگزار كرده بودن 

شرايطشون خوب بود 

الان با اين اوضاع بيشتر از ١٠٠ ميليون  

واقعا عاليه البته زبانشون سخته فقط زبان هلندي رو ميپذيرن  حتي سال نو سفره هفت سين و مراسم عيد ...

اووووف چقد زیاد البته با شرایط ارز کشور همین هست دیگه

خانوما ممنون از راهنمایی خاتون البته اگه دوستان باز بنویسیم برام خوشحال میشم 

حتما میخونم الان پسرم داره بیدار میشه برم

منم اگه رفتنی شدم که حتما تاجیک میزنم و بهتون خبر میدم برام دعا کنید شب خوش

چطور رفتن هلند

دوست من مجرد بود غير قانوني رفتن البته امكان ريجكت داره هم داره 

اگه از نظر مالي مشكلي نداريد انگليس بهترين كشوره 

دختر عموي من انگليس زندگي ميكنن همه چي در حد عالي و خيلي بالا براشون هست 

حتي بچه ها ماهانه حقوق دارن توو انگليس

هزینه بستگی به کشور مقصد داره و همینطور مقطع تحصیلی مورد نظر.  رقم دقیق هر کشور رو میتونی از م ...

خیلی مچکرم بابت توضیحاتت. همسرم خیلی از احاظ استعداد فوق العاده هست و دکتری تخصصی یکی از رشته های مهندسی رو داره . هر سه مقطع رو هم تو دانشگاه های برتر تهران و با رتبه های دو الی سه رقمی خونده و کلی مقاله تو ژورنال های مطرح بین المللی توزمینه رشته خودش داره طوری که تو این همه مقاله اش اکثرا بدون ریوایز همون اوایل اکسپت شدن و کلی داورها از طرحاش تعریف و تمجید کردن  اما اینجا جاهایی که میتونه توشون کار کنه احتمال خطر هست و بخاطر همین واردشون نمیشه و سعی میکنه کنار باشه اما شرایط سخت باعث شده هی تو گوشش بخونم برای رفتن چون دوسدارم تضمینی برای اینده ی خوب داشته باشیم با یه حقوق کارمندی ناچیز نمیشه به بچه و چیزهای دیگه هم فکر کرد ازطرفی خودش رفتن رو دوسنداره و از فرصت مطالعاتیش هم استفاده نکرد و اومد خواستگاری من. وقتی منطقی باهاش صحبت کردم و از بچمون گفتم که دوسدارم تو شرایط خوب به دنیا بیاریمش تو فکر رفته و مردده . میخوام اگه یکم نرم شد یه اطلاعات اولیه داشته باشم که بهش بدم و دلگرم شه به پیگیری...

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
حیف شد😔

اره واقعا وگرنه لحظه ای درنگ نمیکردم برای پرس و جو کردن ازشون

واقعا عاليه البته زبانشون سخته فقط زبان هلندي رو ميپذيرن  حتي سال نو سفره هفت سين و مراسم عيد ...

نفری ۱۰۰ تومن یا خونواده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز