2777
2789
عنوان

عشق مجازی📱🤷🏻‍♀️

14594 بازدید | 65 پست

با عشق مجازی موافقین یا مخالف؟من خودم تو مجازی با شوهرم آشنا شدم.دو سال باهم بودیم بدون اینکه همو دیده باشیم.چرا تا به یکی میگم اینجوری با شوهرم آشنا شدم ازم فاصله میگیره؟🤷🏻‍♀️

چون متاسفانه کشورمون امادگی پذیرش این چیزا رو نداره و اگه بگی دوست بودین مطمئن میشن خرابی😂منم دوستم الان و قصدمون ازدواجه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا عشق خودش ی موضوعه مجازیه، حالا اگه از طریق دنیای مجازی باشه دیگه مجازی اندر مجازی میشه.(شوخی بود).

چون هنوز خیلیا براشون این سبک آشنایی جا نیفتاده و خیلیا بهش بدبین هستن، ولی خب اینم ی روش آشناییه دیگه.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
چون متاسفانه کشورمون امادگی پذیرش این چیزا رو نداره و اگه بگی دوست بودین مطمئن میشن خرابی😂منم دوستم ...

دقیقا..به هرکی گفتم که چجوری با شوهرم آشنا شدم سعی کرده ازم فاصله بگیره..انگار کار خلاف انجام دادم🤷🏻‍♀️

دقیقا..به هرکی گفتم که چجوری با شوهرم آشنا شدم سعی کرده ازم فاصله بگیره..انگار کار خلاف انجام دادم🤷 ...

به قول بابا پنجعلی

جهههههندم😂✌ مهم خودت و اقاته

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
خب بگو چه جوری کجابیشتر بدونیم

تو لاین آشنا شدیم دو سال باهم بودیم.اون مشهد بود من اهواز. تا قسمت شد ما رفتیم مشهد واسه تفریحو زیارت..بعدشم همونجا اونا خاستگاری کردنو همه چی شروع شد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز