2789
عنوان

عشق مجازی📱🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 14598 بازدید | 65 پست
راضی هستی؟چطوری اعتماد کردی؟

راضیم..شاید اولش زیاد جدی نمیگرفتیم..ولی بعد فهمیدیم میشه جدی شد.اعتماد کردن زیاد سخت نیست..من رو راست بودم اونم رو راست بود..از اخلاقای هم خوشمون اومد..هرچی بیشتر همو شناختیم بیشتر به هم خو گرفتیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداروشکر...ماکه تا اومدیم اعتماد کنیم گند زده شد به همه چی

آدما با هم فرق دارن..یکی جنبه ی اعتماد نداره یکیم خودش میفهمه وقتی یکی بهش اعتماد کرده دیگه نباید سو استفاده کنه..فقط میتونم بهت بگم اگه عاشقی تا جایی که میتونی بجنگ..چه عشقت مجازی باشه چه غیر مجازی.اگه دیدی نمیشه بدون که قسمت نیست.

تو لاین آشنا شدیم دو سال باهم بودیم.اون مشهد بود من اهواز. تا قسمت شد ما رفتیم مشهد واسه تفریحو زیار ...

یه سواللل میگم منم اینطورم یعنی آشناییم مجازی اون ساریه من اهواز  شما وقتی اومدن خاستگاری خانواده نگفتن چطور دختر مارو دیدی و پسندیدی؟

شاید جایی بهتر از اینجا برای نوشتن درد دلم پیدا نکردم عشقم را با نوای درونم صدا می زنم از سینه ای پردرد می خواهم بگویم عشق بچگیام با تمام وجود دوست داشتم و شایدم دارم ولی نمی خوام دیگر باورت کنم فکر می کردم تو مال من خواهی شد ولی افسوس درست زمانی که از پا فتادم مال دیگری شدی نمی دانم شاید لیاقت من کمتر از کسی است که هم اکنون اندیشه ای جز او نداری این را می نویسم شاید بتوانم اندکی خود را آرام کنم و آرم آرام فراموشت کنم کاش می توانستم دیگر نامی ازت نشنونم و یا دیگر در فکر من نبودی برو برو از این دلی که آرزوی نیستی دارد نه به خاطر نرسیدن بلکه به خاطر رنج و سختی انتظار ....

من دختر مذهبیی هستم وتاحالا باپسری حرف نزدم ولی توی گروه درسی حرف میزدم به عنوان خواهر برادری بایه پسر اشناشدم که اخلاقیاتش تقریبا زیادی مشابهیم وایشونم تاحالا بادختری تو مجازی حرف نزدن خلاصه بگم بیشتر به اخلاقیات هم اشنا شدیم الانم تا چند ماه دیگه میخواد بیاد خواستگاری ومیگه واقعا دوسم داره منم علاقمند شدم بهش فک میکنم کارخداس بنظرتون اشنایی تو3ماه باصداقت کامل ازهم میشه ازدواج کرد چون واقعا نمیتونم بانامحرم زیاد حرف بزنم وعذاب وجدان میگیرتم