2777
2789
عنوان

ودلم گرفته...

101 بازدید | 13 پست

دلم برای بازوان مردانه ات تنگ شده.

ان زمان که مرا تنگ در آغوشت میگرفتی و میگفتی: آخه وروجک منکه جز کسی دو ندارم!!

راستی عزیزم چه شد ان همه خوشبختی؟؟

اگر روزی بازم دلت برایم تنگ شد فقط بیا و به من بگو چه شد ان روزهایی که بود و نبودت من بودم‌.

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستداری بگوچرانیست

ساده لوحی کرد رفت سمت بقیه. سادگی کرد و برای کمک کردن به دوتا بچه یتیم گول خالشونو خورد. سادگی کرد رفت سراغ دوست و به قلیونو بی نمازی کشیدنش. سادگی کرد تنهام کرد. الانم پشیمونه ولی من دیگه اون وروجک سابق نیستم

ساده لوحی کرد رفت سمت بقیه. سادگی کرد و برای کمک کردن به دوتا بچه یتیم گول خالشونو خورد. سادگی کرد ر ...

حالا ک اون پشیمونه توام تلاش کن وبشوهمون ادم سابق فکرکن تواشتباه کردی وحالاشوهرت بایدکمکت کنه ک ازاشتباهت برگردی انتظارداشتی شوهرت چه برخوردی بکنه باهات همون برخوردوبکن باهاش 

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟
حالا ک اون پشیمونه توام تلاش کن وبشوهمون ادم سابق فکرکن تواشتباه کردی وحالاشوهرت بایدکمکت کنه ک ازاش ...

بازم پشیمونی رو تو عملش ببینم. ی مشکل مالی برامون پیش اومده اون باید حل شه تا اروم شه. تا اروم نشه منم همینم. دوسال منتظرشم. بچه از ی ور بابای بچه هم از ی ور. کاش حل شه این ماه این مشکل لعنتی. ممنونم که حداقل حرفامو خوندی. واسم دعا کن

بازم پشیمونی رو تو عملش ببینم. ی مشکل مالی برامون پیش اومده اون باید حل شه تا اروم شه. تا اروم نشه م ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله ک همه چیزدرست میشه یه روزمامان بزرگم بهم گفت من اگه وقتی جوون بودم میدونستم این حرصاوغصه هایی ک میخورم چقدعبس وبیهوه بوده هیچوقت اینکارونمیکردم توام الان هرچقدرحرص بخوری ناراحت باشی اصلاااااتاثیری توی حل مشکل نمیکنه فقط خودتواذیت میکنی پس حداقل خودت ریلکس باش

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟
خواهش میکنم عزیزم انشاالله ک همه چیزدرست میشه یه روزمامان بزرگم بهم گفت من اگه وقتی جوون بودم میدونس ...

ممنونم عزیزم. سعی میکنم