یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ساده لوحی کرد رفت سمت بقیه. سادگی کرد و برای کمک کردن به دوتا بچه یتیم گول خالشونو خورد. سادگی کرد رفت سراغ دوست و به قلیونو بی نمازی کشیدنش. سادگی کرد تنهام کرد. الانم پشیمونه ولی من دیگه اون وروجک سابق نیستم
کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
بازم پشیمونی رو تو عملش ببینم. ی مشکل مالی برامون پیش اومده اون باید حل شه تا اروم شه. تا اروم نشه منم همینم. دوسال منتظرشم. بچه از ی ور بابای بچه هم از ی ور. کاش حل شه این ماه این مشکل لعنتی. ممنونم که حداقل حرفامو خوندی. واسم دعا کن
کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
بازم پشیمونی رو تو عملش ببینم. ی مشکل مالی برامون پیش اومده اون باید حل شه تا اروم شه. تا اروم نشه م ...
خواهش میکنم عزیزم انشاالله ک همه چیزدرست میشه یه روزمامان بزرگم بهم گفت من اگه وقتی جوون بودم میدونستم این حرصاوغصه هایی ک میخورم چقدعبس وبیهوه بوده هیچوقت اینکارونمیکردم توام الان هرچقدرحرص بخوری ناراحت باشی اصلاااااتاثیری توی حل مشکل نمیکنه فقط خودتواذیت میکنی پس حداقل خودت ریلکس باش
تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟