2821
2789
عنوان

دپاکین

9424 بازدید | 15 پست

دوست جونیا دکتر برای بی اشتهاییم برام دپاکین نوشته، داروخونه ایرانی بم داد . کسی ایرانیشو مصرف کرده؟ تاثیر داره؟ یا بگم دوباره بنویسه خارجی بگیرم؟ 

عزیزم دپاکین داروییه ک برای بیماری صرع یا بیماری های اعصاب و روان تجویز میشه،مثل اختلال دوقطبی

چ دکتری رفتی ک دپاکین رو برای اشتها تجویز کرده😯😯😯😯 حتما بیشتر تحقیق کن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم دپاکین داروییه ک برای بیماری صرع یا بیماری های اعصاب و روان تجویز میشه،مثل اختلال دوقطبی چ دک ...

احه بی اشتهایی من عصبیه عزیزم . غصه که داشته باشم اشتهام تعطیل تعطیله . تو شبانه روز آبم نمیخورم . کاربردهای دیگه ای هم داره دپاکین یکیش بی اشتهایی عصبیه . دکترم متخصص خون و سرطان بود 😚

من خواهرم پیوندیه قرص خارجیش پیدا نمیشه حالا مشابه ایرانیشو بهش دادن ببینن رو بدنش جواب میده یا نه مجبوره مهاجرت کنه اگه پیدا نشه چون واسه اینا حیاتیه😟

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من خواهرم پیوندیه قرص خارجیش پیدا نمیشه حالا مشابه ایرانیشو بهش دادن ببینن رو بدنش جواب میده یا نه م ...

آخی عزیزم . ان شاءالله پیدا بشه ، من قم هستم زنداییم برا پسرش از قم میگیره خارجی . میگفت هست . بخاطر اون گفتم برم سراغش

آخی عزیزم . ان شاءالله پیدا بشه ، من قم هستم زنداییم برا پسرش از قم میگیره خارجی . میگفت هست . بخاطر ...

مرسی عزیزم ایشالا 100% که خارجی هر چیزی بهتره ولی آدم مجبور باشه همون ایرانیم یه کم تاثیر داره ولی مثل خارجی نمیشه 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
احه بی اشتهایی من عصبیه عزیزم . غصه که داشته باشم اشتهام تعطیل تعطیله . تو شبانه روز آبم نمیخورم . ک ...

عشقم برای بی اشتهایی رفتی پیش دکتر سرطان و خون، داروی مغز بهت داده؟ چه شود. من خودم دپاکين می خورم الان ده ساله. اصلا ايرانيش رو نخور. 

عشقم برای بی اشتهایی رفتی پیش دکتر سرطان و خون، داروی مغز بهت داده؟ چه شود. من خودم دپاکين می خورم ا ...

به پدر من هم دکتر داده بود دوباره میخاد بگیره

شما بهتون کمک کرد برای اعصاب؟

چند تا مصرف می کنبد در روز

بابام فشار خون داره 

2823
2791
2779
2792