2777
2789
عنوان

دپاکین

9414 بازدید | 15 پست

دوست جونیا دکتر برای بی اشتهاییم برام دپاکین نوشته، داروخونه ایرانی بم داد . کسی ایرانیشو مصرف کرده؟ تاثیر داره؟ یا بگم دوباره بنویسه خارجی بگیرم؟ 

عزیزم دپاکین داروییه ک برای بیماری صرع یا بیماری های اعصاب و روان تجویز میشه،مثل اختلال دوقطبی

چ دکتری رفتی ک دپاکین رو برای اشتها تجویز کرده😯😯😯😯 حتما بیشتر تحقیق کن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دپاکین داروییه ک برای بیماری صرع یا بیماری های اعصاب و روان تجویز میشه،مثل اختلال دوقطبی چ دک ...

احه بی اشتهایی من عصبیه عزیزم . غصه که داشته باشم اشتهام تعطیل تعطیله . تو شبانه روز آبم نمیخورم . کاربردهای دیگه ای هم داره دپاکین یکیش بی اشتهایی عصبیه . دکترم متخصص خون و سرطان بود 😚

من خواهرم پیوندیه قرص خارجیش پیدا نمیشه حالا مشابه ایرانیشو بهش دادن ببینن رو بدنش جواب میده یا نه مجبوره مهاجرت کنه اگه پیدا نشه چون واسه اینا حیاتیه😟

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من خواهرم پیوندیه قرص خارجیش پیدا نمیشه حالا مشابه ایرانیشو بهش دادن ببینن رو بدنش جواب میده یا نه م ...

آخی عزیزم . ان شاءالله پیدا بشه ، من قم هستم زنداییم برا پسرش از قم میگیره خارجی . میگفت هست . بخاطر اون گفتم برم سراغش

آخی عزیزم . ان شاءالله پیدا بشه ، من قم هستم زنداییم برا پسرش از قم میگیره خارجی . میگفت هست . بخاطر ...

مرسی عزیزم ایشالا 100% که خارجی هر چیزی بهتره ولی آدم مجبور باشه همون ایرانیم یه کم تاثیر داره ولی مثل خارجی نمیشه 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
احه بی اشتهایی من عصبیه عزیزم . غصه که داشته باشم اشتهام تعطیل تعطیله . تو شبانه روز آبم نمیخورم . ک ...

عشقم برای بی اشتهایی رفتی پیش دکتر سرطان و خون، داروی مغز بهت داده؟ چه شود. من خودم دپاکين می خورم الان ده ساله. اصلا ايرانيش رو نخور. 

عشقم برای بی اشتهایی رفتی پیش دکتر سرطان و خون، داروی مغز بهت داده؟ چه شود. من خودم دپاکين می خورم ا ...

به پدر من هم دکتر داده بود دوباره میخاد بگیره

شما بهتون کمک کرد برای اعصاب؟

چند تا مصرف می کنبد در روز

بابام فشار خون داره