خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 عنوان ی سوال 106 بازدید | 13 پست چ جور تل گرام و حک کنم ک طرف نفهمه سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین 1397/07/08 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31582 نمیشهحتی اگه یواشکی ام کدو برا خودت بفرستی مخاطبات به اون آدمم میره https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 نمیشه حتی اگه یواشکی ام کدو برا خودت بفرستی مخاطبات به اون آدمم میره مخاطبای خودم پاک کنم چی سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
deniz1 عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 نمیشه حتی اگه یواشکی ام کدو برا خودت بفرستی مخاطبات به اون آدمم میره اگه میخوای مخاطبا نره باید از تلگ رام وب یا لپتاپ استفاده کنی . ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
sheeeeeid عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 793 من یه بار خواستم زرنگ بازی در بیارم تل گرام دوست پسرمو رو گوشی خودم نصب کردم بعدش فهمیدم شماره هام رفته براش 😑😑😑😑😑 شماره دوستام 🙆🙆🙆🙆🙆 میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!
هنگامهhengame عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 6800 باید اونجا ک اجازه دسرسی بخاطبو میخاد اجازه ندی فکنم 🧘🏻♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻♀️
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 اگه میخوای مخاطبا نره باید از تلگ رام وب یا لپتاپ استفاده کنی . من اصلا خودم تل گرام ندارم سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
sheeeeeid عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 793 مخاطبای خودم پاک کنم چی میشه ولی باید گوشی طرف دستت باشه ک کد اومد سریع بزنی تو گوشی خودت میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 من یه بار خواستم زرنگ بازی در بیارم تل گرام دوست پسرمو رو گوشی خودم نصب کردم بعدش فهمیدم شمار ... دوستات ک توتل گرام بودن چون من ک ندارم تل گرام سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 میشه ولی باید گوشی طرف دستت باشه ک کد اومد سریع بزنی تو گوشی خودت من خودم ندارم اون ک گوشیش هس میتونم بزنم سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
sheeeeeid عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 793 دوستات ک توتل گرام بودن چون من ک ندارم تل گرام ن کلا مخاطبایدشیت ک تل دارن میرن براش فک کنم میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!
deniz1 عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 من اصلا خودم تل گرام ندارم ربطی نداره گلم اگه میخوای هک کنی با این دوتا ک گفتم بری بهتره اینجوری مدل گوشیتم نمیره ب طرف اگه ی وقت فهمید همون از طریق تلگ رام وب بری بهتره تو گوگل بزن تلگ رام وب میاره برات ینی از طریق گوگل وارد اکانت طرف میشی با خیال راحت ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 ربطی نداره گلم اگه میخوای هک کنی با این دوتا ک گفتم بری بهتره اینجوری مدل گوشیتم نمیره ب طرف اگه ی و ... خوب بعد کد هم میخوای وارد کنی یانه سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
deniz1 عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 خوب بعد کد هم میخوای وارد کنی یانه بله کد میخواد دیگه در هرصورتی کدو میخواد ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐