2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 134 پست
ببین عزیزم قضاوت نکن وقتی از چیزی خبر نداری شما فرضو بذار رو اینکه ما ازدواج کردیم و راهنمایی کن ل ...

نمیتونم تصور کنم واقعا پسر۲۷ ساله ای ک تو این بلبشور مملکت زندگی میکنه و کار میکنه ب این چیزا حساسیت ب خرج بده

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

تمرکزتو بذار رو اصلی ترین کارت کنکورت  نمیگم ولش کن ها ولی زندگیتو فقط بر پایه ی بودن شوهرت نس ...

میدونم بخدا

ولی خیلی دوسش دارم

نمیتونم ناراحتیشو ببینم

مجبورم دو شب دیرتر بخوابم ب جاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه برو بش بگو ب من نگو عزیزم بابا رووم نمیشع بخداا میگه تو چرا ناراحت نمیشی

چن سالشه؟؟ بگو باشه هرچی گف یکم با زبون نرمش کن دیگه بابا دیگه هم حرف نزن راجبش مستقیما مشاورم اینو گف اونو گف 

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نمیتونم تصور کنم واقعا پسر۲۷ ساله ای ک تو این بلبشور مملکت زندگی میکنه و کار میکنه ب این چیزا حساسیت ...

خب منم همینو میگم

اون خیلی غیرتیههههه

خیللیییییی

منم از همین تعجب کردم..چقدر هم زود خودشونو زن و شوهر میگن..نه به باره نه به داره

زیاد هست از اینا اسم بچشونم مشخص میکنن 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
خب منم همینو میگم اون خیلی غیرتیههههه خیللیییییی

ببخشیدااااا قضاوت میکنیم توهین میکنیم 

شرررررررمنده هااااا😂😂😂

ولی غیرتی نیس واقعا بی غمه

چن سالشه؟؟ بگو باشه هرچی گف یکم با زبون نرمش کن دیگه بابا دیگه هم حرف نزن راجبش مستقیما مشاورم اینو ...

الان من باید بش پیام بدم؟

چی باید بگم؟

عنتر خان 😂😂😂😂 نگو اینجوری استارترم رو شوهر جونش حساسیت داره میاد کتکت میزنه ها 😁😁😁

آخه من ب شوهرم میگم عنتر خان😂😂😂

میدونم بخدا ولی خیلی دوسش دارم نمیتونم ناراحتیشو ببینم مجبورم دو شب دیرتر بخوابم ب جاش

تو موقعیتت نبودم نع قضاوت میکنم نه میدونم چی درسته والا 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
بابااااااااااااااا میگم یهویییییییی از دهنمممممممم دررررر ررررررررفتتتتتت

عزیزم و جونم چیزی نیستش که در برهههه

در هر صورت من که متنفرم دوس پسرم تو کارام و رابطه هام دخالت کنه همچین اجازه ای نمیدم بهش خیلی کار چیپیه یکی که هیچ کارته بخواد امر و نهی کنه😏

2790
2778
2791
2779
2792