2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 134 پست
ببین از من میشنوی حتی اگه شده کسی رو که خیلی دوست داری بدترین ادم دنیا هم که بود باهاش ازدواج کن حدا ...

دقیقا😢😢😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخ بابا توروخدا جدی بحرفین بخدا اعصابم خورده از این وضعیتم دارم دق میکنم

آخه واقعا بعدها ک بزرگتربشی میفهمی واقعا جدی نیس اینی ک بخاطرش۴ساعته درس و زندگیتو گذاشتی کنار

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

دوستیتون واقعیه یعنی؟ بهش بگو شوهرم همین الان یه باکس۶تایی رب ۱ کیلویی بیار دم درمون😂

عاااشقتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من ،نه آن قدر پاکم که کمکم کنی و نه آن قدر بدم که رهایم کنی میان این دو گمم ،هم خود را و هم تو را آزار میدهم ،هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی ، آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی “هیچ” یعنی “پوچ” خدایا هیچ وقت رهـــایم نکن . . .
بش بگو غلط کرد چیز خورد دعوا نداریم که با زبون درستش کن دیه دلبندم

میگه برو بش بگو ب من نگو عزیزم

بابا رووم نمیشع بخداا

میگه تو چرا ناراحت نمیشی

😶😶

خدای من ،نه آن قدر پاکم که کمکم کنی و نه آن قدر بدم که رهایم کنی میان این دو گمم ،هم خود را و هم تو را آزار میدهم ،هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی ، آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی “هیچ” یعنی “پوچ” خدایا هیچ وقت رهـــایم نکن . . .
😁😁😁میخاری😲😲😂😂😂

والا😒😒😁😀😂

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آخه واقعا بعدها ک بزرگتربشی میفهمی واقعا جدی نیس اینی ک بخاطرش۴ساعته درس و زندگیتو گذاشتی کنار

ببین عزیزم قضاوت نکن وقتی از چیزی خبر نداری

شما فرضو بذار رو اینکه ما ازدواج کردیم و راهنمایی کن

لطفا

منم خندم گرفت

دیدی تو رو خدا‌

خدای ناکرده فردا تاپیک میزنه کنکور ۱۶۰۰۰ شدم چی کار کنم 

یعنی چی زن و شوهد اونا عشقشون رنگ تعهوشون نوع روابطشون فرق دارع 

تعجب میکنم من‌

نمیدونم خوبه یا بد ولی من چرا زود بزرگ شدم سنم کمتر از این خانومع 

جرا اینقدر واقع بینم 😶😁😁

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
میگه برو بش بگو ب من نگو عزیزم بابا رووم نمیشع بخداا میگه تو چرا ناراحت نمیشی

بگو بهش گفتم ببند گاله رو دیگه بذا درسمو بخونم عنتر خان😒😂

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

چرا دخترا اینجورین؟دوس دارن توجه جنس مخالف و به دوس پسرشون نامزدشون شوهرشون بگن و اذیتش کنن بعد ...

بابااااااااااااااا

میگم یهویییییییی از دهنمممممممم دررررر ررررررررفتتتتتت

ببین عزیزم قضاوت نکن وقتی از چیزی خبر نداری شما فرضو بذار رو اینکه ما ازدواج کردیم و راهنمایی کن ل ...

تمرکزتو بذار رو اصلی ترین کارت کنکورت 

نمیگم ولش کن ها ولی زندگیتو فقط بر پایه ی بودن شوهرت نساز تو ذهنت گلم 😊😊

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

فیلم ملی و راه های نرفته رو حتما تماشا کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دیدی تو رو خدا‌ خدای ناکرده فردا تاپیک میزنه کنکور ۱۶۰۰۰ شدم چی کار کنم  یعنی چی زن و شوهد او ...

منم از همین تعجب کردم..چقدر هم زود خودشونو زن و شوهر میگن..نه به باره نه به داره

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔