2777
2789
عنوان

ترس بعد زلزله

287 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه   

من از استان مازندرانم و الان دو بار تو هفته گذشته زلزله های کوچیکی تو استانمون رخ داده که خدا رو شکر خسارت چندانی نداشته ولی با این اوصاف حرف من چیز دیگست و اونم اینه که من آدم آنچنان ترسویی نیستم برای مثال دم سال تحویلم تو مازندران زلزله اومده بود ولی من اصلا نترسیده بودم و مشکلی برام پیش نیومده بود ولی دیشب یهو بعد زلزله هفته قبل ساعت 1  شب از خواب پریدم و احساس کردم که دوباره زلزله اومده ولی اتفاقی نیفتاده بود بعدم که دوباره خواستم بخوابم هی این اتفاق تکرار میشد که تا صبح نمیدونم چجوری خوابیدم و به من چی گذشت ؟؟؟؟!!!!! امروزم که از خواب بیدار شدم تا الان همین حسو دارم ، اگه کسی تجربه ای داره یا میدونه مشکل من چیه لطفا بگه ..... همش احساس میکنم زمین داره میلرزه....

و اگه راهکاری برای آروم کردن ذهن و روح من دارین هم بگید لطفا ، خواهش میکنم          

همه چی درست میشه   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این مشکل رو بعد از زلزله کرج داشتم تا دوهفته اخرش رفتم پیش روانپزشک کلی حرف زدم و اینا تا یکم بهتر شدم و ولی همچنان روزایی ک خیلی مشغله فکری دارم خواب زلزله میبینم و بیدار میشم 

البته یه دلیلش هم سبک معماریه خونمونه ک زلزله مازندران رو هم من تو کرج حس کردم 😳😳😳😟

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

طبیعیه عزیزم 

واسه ما که کرمانشاهیم این احساس ترس و پس لرزه تا چند ماه ادامه داشت و هنوزم هست 

حتی من یادمه اون اوایل همش احساس لرزش داشتم 

طبیعیه حتی الانم یه صدای کوچیک که میاد از جا میپرم 

لایک نفرمایید😊

پارسال زمستون انقد کرمان‌ زلزله اومد که ماها کلا تو سه کنج خونه خوابیدیم یه مدت .یه اوضاعی بود 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

منم بعد زلزله تهران همینطور شده بودم. یه دعایی تو مفاتیح هست که اگر صبح بعد نماز ۷ بار بخونی اون روز از هر بلایی در امانی. 

فَاللهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ اِنَّ وَلِیِّىَ اللهُ الَّذى نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّى الصّالِحینَ

نهایتا اینکه آیت الکرسی زیاد بخون. توکل به خدا کن. منم از زلزله خیلی میترسم ولی تنها پناهمون خود خداست.