2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و قطع پری

523477 بازدید | 8195 پست
من نمی دونم چرا این نی نیسایت اینجوری می کنه .
خانوما سلام .من آبان ماه اقدام کردم و روز قبل از پری بی بی چکم منفی بود .منم با این ضد حالی که خورده بودم دیگه بی خیال شدم .اما از روز پری که دو الان دو روز می گذره به شدت علائم پری رو دارم ولی خبری از پری خانومه نیست که نیست .از شدت کمردرد بیدار میشم .می گم نکنه مشکلی پیدا کردم ؟کسی تجربشو داره ؟من قراره پری بشم یا باید آمپول بزنم ؟ای خدا من اصلا حوصله دکتر رفتنو ندارم .بگین چیکار کنم .کسی مثل من بوده یا نه ؟
فرشته جون من فکر می‌کنم بی‌بی چک رو زود گذاشتی‌، من خودم روز سی‌ گذاشتم، در مورد پری نشدنت هم اگه مطمئنی که عفونت یا کیست نداری پس بارداری. اصلا چرا از نمیدی که راحت شی‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وینا جون اگه باردار باشم می میرم از خوشحالی تو رو خدا دعا کن منم باردار باشم .من روز هشتم آبان پری قبلیم بوده .امروز 9 آبان .یعنی امروز 31 پری هست ؟درست حساب می کنم ؟ای خدا یعنی میشه منم به آرزوم برسم ؟
از اینکه روحیمو تقویت کردی ممنونم.اما می خوام تا 4 شنبه صبر کنم اگخ پری نشدم آز می دم .برام دعا کن .از نظر عفونت و کیست مطمئن مطمئنم خدا رو شکر مشکلی از این نظر ندارم .ممنون از اینکه جوابمو به این زیبایی دادی .
سلام فرشته جون. من 9 روز بعد از عقب افتادن پری از بی بی چک استفاده کردم منفی شد آز خون هم دادم منفی شد ولی 20 روز بعد از عقب انداختن رفتم دکتر معاینه ام کرد برام آمپول نوشت که پری بشم گفت اگه نشدی دوباره بی بی چک استفاده کن منم قبل از زدن آمپول بی بی چک استفاده کردم مثبت شد آز خون هم دادم مثبت شد. (توی اون 9 روز تا 20 روز دیگه از بی بی چک استفاده نکرده بودم)
اینو گفتم بدونی منفی شدن بی بی چک همیشه دلیل بر حامله نبودن نیست. ایشاله که خدا یه نی نی سالم و تپل مپل بهت بده
عزیز دلم ممنون بخدا خیلی خوشحالم کردین.برام دعا کنید .ممنون ماری جونم .فدای مهربونیت بشم.سوری گلم اگه این دفعه هم منفی بشه من واثعا افسردگی می گیرم واسه همین می ترسم .تا 4شنبه صبر می کنم .با اینکه واقعا دیگه طاقت ندارم .هربار میرم سر کشو بی بی چکو بر می دارم چند قدم میرم باز میذارمش سر جاش .واقعا عصبی شدم .راستشو بخواین نمی خواستم به خودم دلداری بدم میگفتم مال استرسه .از بس اضطراب دارم .هنوزم مطمئن نیستم اما با حرفای شما روحیم خیلی عوض شد .ممنونم از همتون
فرزانه گلم الهی نظرت درست باشه به حق یل ام البنین .نمی دونی چقدر با خوندن نظرت منو خوشحال کردی .نیشم بسته نمی شه .هرچی صلاح خدا هست همون میشه .اما با این نظر زیبات من واقعا زنده شدم .دعام کن عزیز
فرشته جون من هم عینا مثل شما بودم . بی بی چک همش منفی بود ولی خوب پری هم نمیشدم. تا اینکه شش روز بعد از روز پری رفتم آز دادم و جوابم مثبت بود و بتام 250 بود عزیزم دکتر نرو و کمی صبر کن انشاءالله که مادر شدی. منم همش علائم پری رو داشتم و دل درد و کمر درد و روزی چند بار میرفتم دستشویی به خاطر اینکه احساس پری شدن داشتم. حتی حس میکردم که خونریزی دارم و شروع شده و کلی حالم گرفته میشد ولی خوب وقتی متوجه میشدم که پری نیستم خوشحال میشدم. ولی خوب خیلی استرس داشت که الان پری میشم یا نمیشم. بعدش بیخیال شدم و گفتم هر چی خدا بخواد و شب تاسوعای حسینی جواب آز رو گرفتم که مثبت بود و متوجه شدم که امام حسین بهم هدیه داده اونم یه دختر نازه که الان سه ماهشه.
انشاءالله که مامان شدی عزیزم.
مراقبت خودت باش و کار سنگین نکن.
PRIDITASSقربونت برم خدایا یعنی میشه منم باردار بشم ؟ماه رمضونی رفته بودیم کربلا جای همگی خالی .اونجا از امام حسین و ابالفضل خواستم به منم مزه مادر شدن رو بچشونن .پارسال هروقت می رفتیم مراسم می گفتم آقا جون سال دیگه منم باردار باشم .تا محرم 18 روز دیگه مونده .روز اولی که بی بی چک گذاشتم اینقدر ناراحت شده بودم که نگو .داشتن اذان صبح می گفتم با خدا سرسنگین شده بودم .گفتم یا ابالفضل جواب ارمنی رو میدی به ما که می رسه بی محلی می کنی .شب هم به شوهرم گفتم با آقا قهرم .اما باز سر سجاده به خدا گفتم من اگه با تو قهر کنم کجا برم ؟فوقش اینه که باردار نیستم چی کار می تونم بکنم تا تو نخوای که نمیشه .بعد هم گفتم یا ابالفضل اگه منو رها کنی کسی برام نمی مونه .حالا با نظرات شما من خیلی دلگرم شدم حتی اگه باردار نباشم هم فکر می کنم مثل قبل دپرس نمی شم . از همه بازم ممنونم
فرشته جون انشاءالله که مامان شدی عزیزم.
منم پارسال همین حس و حال شما رو داشتم. نظر کرده بودم که سه روز اول محرم رو روزه بگیرم تا خدا هر چه زودتر بهم نی نی بده. من چهار روزشو روزه گرفتم ولی خوب اصلا بهم فشار نیومد. در حالی که اون موقع حامله بودمو خودم نمیدونستم. صبح روز قبل از تاسوعا رفتم آز دادم و عصری هم جوابشو گرفتم باورت نمیشه که از پله های آزمایشگاه که میومدم پایین همینطور گریه میکردم، باورم نمیشد. همه خانواده ام اون شب با خبری که من بهشون دادم اشک شوق ریختن و از امام حسین و حضرت ابوالفضل عباس تشکر کردن.
عزیزم انشاءالله که مادر شدی. اگر هم جوابت خدایی نکرده منفی بود اصلا ناراحت نباش. و بسپار به حضرت عباس و امام حسین خودشون یه نی نی سالم و صالح میذارن تو دلت انشاءالله.
صدف نازم ممنون از دعای قشنگت .دوست دارم صبور باشم چیزی که تا الان نبودم .خیلی کم طاقت شدم .زود از چیزی می رنجم .عصبی شدم .دلم میخوا آروم باشم مثل خیلی از اونایی که می خوان مامان بشن .هرشب با خودم کلی قول و قرار می ذارم .اما تو راه کحل کارم همشون به باد فنا میرن .دوباره فکرای ناجور میاد تو سرم .به خودم میگم همه که دفعه اول باردار نمی شن .من همیشه دعا کردم همون ماه اول باردار بشم چون خودمو میشناسم .صبرم کمه تحمل ندارم .نمی تونم انتظار بکشم اما احساس می کنم اینجوری بودن هم یه جور ناشکری هست دوست ندارم بنده بدی باشم .
PRISITASS جونم برام دعا کن و تو که هدیتو از امام حسین گرفتی بهشون بگو من خیلی امید دارما .به جان رقیشون به حق علی اصعرشون منو نا امید نکنن اینقدر دلم میخواد جواب مثبت آزمایشمو روز قبل از عید غدیر بگیرم که حد نداره .
راستش می ترسم که اینا همش دلخوشی های الکی باشه و خدای ناکرده بخوره تو ذوقم .هم دوست دارم فکرای شیرین بکنم هم می ترسم الکی دلخوش کنم
برام دعا کنید .
فکر کنم از همه حرفام فهمیده باشید که چقدر درگیرم با خودم !!!!!!!!