2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و قطع پری

| مشاهده متن کامل بحث + 526177 بازدید | 8195 پست
باورت میشه ؟منم نمی دونم .اما یکی از دوستام گفت رفتم پیش یه دکتر عمومی و گفتم آزمایش کامل بنویسه بعدشم گفتم که واسه بارداریم یکی بنویسه .اینجوری اگه باردار باشی یه کارت جلوشده .آخه بعد از اینکه دکترتو انتخاب کردی باید یه آزمایش کامل بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاده جونم ؟از الان باید پس انداز کنیم .10000تومان خیلی(چشمک) وبلی در هر صورت هر کار می کنی زهرا باید ما رو هم خبردار کنیا .راستی بچه ها شماها از کدوم شهرین ؟
من یزدیم (اصالتا) واسه همین هم 10000تومان واسم خیلی پوله (خنده )
اره فرشته جون .چرا که نه منم خودم نمیدونم تازه اینجا هم تو این شهر غریبم به غیر ازشوهرم کسی رو ندارم
تا 3 ماه قبل هم یه زیر نظر دکتر بودم وهمش گفت مشکلی ندارید صبر کنیدازمایش هم دادیم وچندباری هم سونوگرافی رفتم ولی3 ماهه دیگه واسه چکاب واینجورا چیزا نرفتم پیش دکترم
بچه ها تو رو خدا واسه من هم دعا کنید...من 6 ماهه اقدام کردم ...البته الان کم بی خیال شدم و30 این ماه که حالم گرفته شد اصلا به روی خودم نیاوردم و گریه نکردم چون تو این 5 ماه من هر ماهش کلی گریه کردم...ولی دیگه گفتم هر چی خود خدا بخواد.
زهرا گلی من آبان ماه شاغل شدم 18 آبان اقدام کردم (انگاری فقط منتظر شاغلی بودم) اما نه اینجوری نیست من و شوهرم از همون اوایل نامزدیمون قرار گذاشتیم تو ماه 14 ازدواجمون اقدام کنیم .
صدف گلی ؟هرچی خدا بخواد همون میشه چه ماها خودمونو اذیت کنیم چه نکنیم .فقط توکل کن و بگو اگه صلاحه بشه .هرچی بیخیال تر باشی هم واسه خودت بهتره هم بچه دار شدنت .همین الان پای سجاده نمازم واسه همه دعا کردم بالاخص اونایی که تازه باهاشون آشنا شدم .
آزاده جون منم ترشحاتم زیاده .همش فکر می کنم پری شدم .جامو باید دم توالت پهن کنم (یه ربع یه بار باید برم چک کنم که پری اومده یا نه)حالت های پری رو دقیق دارم .کمر درد دل درد .پاهام انگار خواب میرن .از این جور چیزا .نمی دونم چی میشه کاش یه جوری میشد فهمید که قراره پری بشیم یا نه دیگه تا 9 ماه از خاله پری خبری نیست انشالله
زهرا من حالتو می فهمم منم از بس تنها بودم همش فکرای ناجور میومد تو سرم .تازه من مشغله کار پیدا کردنم هم داشتم از بهمن دنبال کار بودم همه جا پارتی بازی بوده .الان هم که اومد سر کار با دو مدرک دانشگاهی اندازه دیپلمه حقوق میگیرم .دیگه از بس همه جا ناامیدم کردن به همین کمشم راضی شدم .اما تو که تنهیی برو یه کلاسی خودتو سر گرم کن اگه اهل قرآنی حفظ قرآن بهترین روش آرامشه .من تجربش کردم وقتی قرآنو حفظ می کنی انگاری خدا داره نگات می کنه اونوقت آروم میشی که آره اون که یدش فوق ایدیهمه هوانو داره