2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21056 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این مشکل رو دارم،ریزش هم داری؟الان چه درمانی داری انجام میدی براش؟

اره ریزش هم دارم.  واسه خارشش گاهی لوسیون بتامتازون میزنم.   یه مدتیه دقت کردم. هر وقت ناراحت و عصبی میشم بدتر میشم   

اره ریزش هم دارم.  واسه خارشش گاهی لوسیون بتامتازون میزنم.   یه مدتیه دقت کردم. هر وقت نار ...

آره دقیقا این بیماری ریشه عصبی داره و استرس بدترش میکنه

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
من شوهرم استفاده میکنه عالیه...ولی قبلش ۳ مرحله مزوتراپی انجام داد بعد دکتر اینو تجویز کرد براش ...ک ...

مزوتراپی خوبه؟

کجا رفتن؟

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
تو دوران بارداري استفاده نكن ولي آره مدت خيلي خيلي زياد بايد استفاده كني تا موهات پرپشت بشه

سلام این مدت چقد باید باشه من فرق سرم که باز میکردم کف سرم معلوم بودنش ادامه دار بود رفتم دکتر گفت تا یکسال باید استفاده کنی ولی نظرات و دیدم گفته بودن قطعش کنی میزیزه خیلی میترسم میشه لطفا جواب بدید

سلام 

من 27 سالمه. از سن 23 سالگی موهام شروع به ریزش شدید کرده - اوایل چون حجم موهام زیاد بود خیلی این ریزش به چشم نمیومد اما حالا بعد 4 سال وقتی تو آینه به خودم نگاه میکنم گریه ام میگیره. خجالت میکشم جلوی بقیه موهامو باز کنم. پیش چندتا دکتر رفتم همش قرص های زینگ و این چیزا میدادن. هیچ کدوم مشکلمو حل نکرد. تازگی ها رفتم بیمارستان رازی . دکتره گفت مشکل تو هورمونیه . ..واسم قرص فولیکوژن و قطره ماینوکسیدیل 2% درصد تجویز کرده . قرص رو شروع کردم به خوردن اما راجع به قطره ماینوکسیدیل این چیزایی که میخونم منو میترسونه . میشه راهنمایی ام کنید و نظرتون رو بگید .ممنونم

ببخش عزیزم پیامتو دیر دیدم من پیش دکتر پوست و مو رفتم متخصص

عزیزم شما ماینوکسیدیل استفاده کردین؟ راضی بودین؟ 

من الان نزدیک 2 ماه هست دارم استفاده میکنم ولی ریزش موهام همچنان شدیده و حدود 200 تا 250 تار در روز هست و کلا سرم همه جاش خالی شده و کف سرم پیداست موهام کلا ریخته بنظرم تا چند ماه آینده مثل سر مردها بطور کامل طاس میشم افسردگی گرفتم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
عزیزم شما ماینوکسیدیل استفاده کردین؟ راضی بودین؟  من الان نزدیک 2 ماه هست دارم استفاده میکنم و ...

وای منم مثل شماجلویه موهام خالی شده۲جادکتررفتم نتیجه نگرفتم الان دوباره رفتم دکتربهم قرص فالسترایدبامانوکسیدن داده