2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21056 بازدید | 62 پست
واقعا خیلی خوبه عالیه ولی بدیش اینه که همیشه باید استفاده کرد دیگه من خیلی ساله دارم استفاده می کنم ...

سلام عزیزم شماراضی هستین ازمصرف ماینوکسیدیل؟من۲۰روزه دارم مصرف میکنم میترسم تاثیرنزاره😞

عزیزم شما ماینوکسیدیل استفاده کردین؟ راضی بودین؟  من الان نزدیک 2 ماه هست دارم استفاده میکنم و ...

سلام شما از ماینوکسیدیل نتیجه ای گرفتین منم از وقتی میزنم ریزشم بیشتر شده میخوام قطعش کنم میترسم. شما دلیل ریزش موتون چی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما از ماینوکسیدیل نتیجه ای گرفتین منم از وقتی میزنم ریزشم بیشتر شده میخوام قطعش کنم میترسم. شم ...

سلام من نتیجه ای نگرفتم چون ریزش موهام ارثی هس و هیچ کاری براش نمیشه انجام داد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
واقعا خیلی خوبه عالیه ولی بدیش اینه که همیشه باید استفاده کرد دیگه من خیلی ساله دارم استفاده می کنم ...

سلام ببخشید میشه طریقه مصرف و‌ اینکه‌چن بار در روز مصرف میکنید رو بگید؟ و همینطور برند ماینوکسیدیلی ک استفاده میکنید چون جدیدن خیلی میشنوم ک اکثر مارکاش تقلبین

سلام ی مدت استفاده کردم اما دیگه کنار گذاشتم

وای منم کنار گذاشتم بعدش کلی ریزش پیدا کردم...ولی الان خداروشکر دیگه ریزشم کم شده ولی کف سرم خالیه...

شماهم بعدش ریزش پیدا کردی؟

عزیزم شما ماینوکسیدیل استفاده کردین؟ راضی بودین؟  من الان نزدیک 2 ماه هست دارم استفاده میکنم و ...

هنوز استفاده میکنی تاثیری داشته عزیزم؟؟؟

دکتر برام ۵ درصدشو نوشته نمیدونم چکار کنم

سلام عزیزم شماراضی هستین ازمصرف ماینوکسیدیل؟من۲۰روزه دارم مصرف میکنم میترسم تاثیرنزاره😞

هنوز استفاده میکنی تاثیری داشته عزیزم؟؟؟

دکتر برام ۵ درصدشو نوشته نمیدونم چکار کنم

عزیزم شما اوایل استفاده از ماینو ریزشتون بیشتر شد؟؟چقدر بیشتر؟؟میشه حواب بدین؟🥺