خانومایی که استفاده کردن..آیا تا ابد باید استفاده کرد؟؟؟آیا واقعا باعث ضخیم شدن مو میشه؟آیا تو دوران بارداری و شیردهی میشه استفادا کرد؟کلا آیا مصرفش کار درستیت؟؟؟😅😅😅
من ب ابروهام میزدم خیلی خوب بود.ب موهام ترسیدم نزدم.خوب بود؟؟؟
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
بعد اون ۹ ماه کچل نمیشه آدم؟البته من قصدشو ندارم فعلا اما خب میترسم باز..چون میگن دیه تا قیام قیامت ...
اتفاقا عزيزم تو بارداري اصلا ريزش نداري بخاطر هورمون پروژسترون ،من الان باردارم موهام عالي و پرپشت ريزش مو بعد زايمانه كه پروژسترون كم ميشه كه اونم چون يدفه اي رخ ميده همه فك ميكنن ريزش شديد در صورتيكه موهايي كه اون نه ماه نريختن شروع ميكنن به ريختن
واقعا خوب بود .تاثیری دیدی؟؟؟ اینجا تبلیغ خرگوشک رو هم شنیده بودم .ولی اصلا واسه من خوب نبود
اره ابروهای من کم بودن خیلی الان جون گرفتن ی ماه زدم ول کردم
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
واقعا خیلی خوبه عالیه ولی بدیش اینه که همیشه باید استفاده کرد دیگه من خیلی ساله دارم استفاده می کنم و نباید قطع کنم و خوب باز می ارزه به داشتن موی پرپشت واقعا
من شوهرم استفاده میکنه عالیه...ولی قبلش ۳ مرحله مزوتراپی انجام داد بعد دکتر اینو تجویز کرد براش ...کلا داشت کچل میشد ..الان همه میبیننش میگن چیکار کردی
در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر