2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21042 بازدید | 62 پست
واقعا خیلی خوبه عالیه ولی بدیش اینه که همیشه باید استفاده کرد دیگه من خیلی ساله دارم استفاده می کنم ...

یه دستگاهی اومده

کلاه لیزر رشد مو.من تو دیجی کالا سرچ کردم

اوناییکه استفاده میکردن میگفتن خوبه.جایگزین دارو هستش

سرچ کن میبینی

اما قیمتش خیلی بالاس

دقیقا تا آخر عمر باید ادامه بدی.

تو بارداری و شیردهی ممنوعه

تو بارداری هم دوستمون درست میگه مو ها پر پشت و زیبا میشه و یک تار هم نمی ریزه. 

بعد تو شیردهی ریزش جبرانی داره که یهو می ریزه و همه می گن بچه داره می شناست. 

اما من تصمیم گرفتم تا آخر عمر استفاده کنم مثل کسی که مجبوره تا آخر عمر قرص فشار بخوره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا خیلی خوبه عالیه ولی بدیش اینه که همیشه باید استفاده کرد دیگه من خیلی ساله دارم استفاده می کنم ...

شما پوست سرتون باهاش نمیخاره؟! شوهرم گفت بپرسم 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
من شوهرم استفاده میکنه عالیه...ولی قبلش ۳ مرحله مزوتراپی انجام داد بعد دکتر اینو تجویز کرد براش ...ک ...

عزیزم هزینه ش چقدشد؟

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
عزیزم هزینه ش چقدشد؟

هر جلسه ۱۲۰ تومن..با دارو و ویزیت و شامپو کلا زیر ۵۰۰ خرج کرد و دوبارم همراه با لیزر همزمان دکتر براش مزو انجام داد...بنظرم عالی بود

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
هر جلسه ۱۲۰ تومن..با دارو و ویزیت و شامپو کلا زیر ۵۰۰ خرج کرد و دوبارم همراه با لیزر همزمان دکتر برا ...

مرسی🌹

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
من ب ابروهام میزدم خیلی خوب بود.ب موهام ترسیدم نزدم.خوب بود؟؟؟

عزیزم چه مدت به ابروهات زدی؟جاهایی دیگه بدنت مو در نیومد؟چطوری و کی میزدی؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
اتفاقا منم دیروز به خاطر ریزش ابروهام .بعد از کلی سرچ کردن ..به ماینوکسیدیل رسیدم .. نوشته بود ک ...

عزیزم شما ماینوکسیدیل به ابروهات زدی؟

اره ابروهای من کم بودن خیلی الان جون گرفتن ی ماه زدم ول کردم

فقط رو ابروهات زدی یا خارج از ابروهات هم زدی و دراومد؟بعدش ریزش نداشتی؟

عزیزم شما ماینوکسیدیل به ابروهات زدی؟

نه عزیزم ...من رفتم دکتر ..دکتر گفت که پوستت اگزما داره .و به خاطر چربی پوستته که ابروهات ریزش داره ..من محلول بتامتازون رو برای درمان اگزما استفاده کردم ...ریزشش کمتر شده .

نه عزیزم ...من رفتم دکتر ..دکتر گفت که پوستت اگزما داره .و به خاطر چربی پوستته که ابروهات ریزش داره ...

عزیزم منم اگزما دارم دقیقا دلیل ریزش همینه، خود ابروهات هم شوره یا پوسته داشت؟

عزیزم عوارضی نداره . تپش قلب و افت فشار و ... من از عوارضش میترسم . خارش پوست ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛