روزی یک ساعت ورزش ناپیوسته باعث لاغری میشه؟ (مثلا چهارتا ربع ساعت)
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
ببین کلا ورزش خیلی لاغر نمیکنه،رژیم غذایی بیشتر لاغر میکنه ولی درکل من ۲ ساعت ورزش میکردم بدون رژیم ...
چه جالب. مرسی
من ک وزن نکردم خودمو ولی چار روزه مداوم ورزش میکنم صبح و عصر.حس میکنم شکمم ی مقدار رفته تو.ولی چون اقدام برا بارداری هستم رژیم نمیگیرم.ورزش بهتره فقط حجم غذایی ک میخوریو کم کن.حذف نکن..من با برنامه مانکن پیش میرم.یوگا کار مبکنم
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
من روزی یکساعت ورزش پیوسته میکنم توخونه رژیمم ندارم خیلی بدنم خوش فرمو لاغر شده
ورزش های کششی میکنی؟