2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 162637 بازدید | 25376 پست
ممنون عزیزم از دیروز شروع کردم کالری شمار واصلا قند وشکر وخوراکی نخوردم😍

حالا یه کم قند بخور گلم چون فشارت میفته و اونوقت به جای ۱دونه دو تا قند مجبور میشی ۱لیوان بخوری.بدن بهتره اول صبح کمی قند بهش برسه چون اگه نرسه کبد شروع میکنه از قند خودش مصرف میکنه و این خیلی بده.کبد اسیب میبینه.ولی اگه قندی خودت بخوری بعداز سوختن اون چربیاشو میسورونه.زمان ورزش هم اول قند بیشتری نسیت به چربی سوخته میشه بعد کم کم میزان سوختن قند کم میشه و چربی زیاد.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا بهترینارو رد کردم تا اونو انتخاب کردم.قسم میخورد من باهات صادقم.من اگه کسی کنارم باشه درکمم کنه ...

آره سخته آدم حرصش در میاد 

ولی باغصه خوردن بیشتر به خودت ضربه میزنی سعی کن خوشحال باشی و قوی و زندگیت رو بسازی که بعدا حصرتتو بخوره عن_آقا#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره سخته آدم حرصش در میاد  ولی باغصه خوردن بیشتر به خودت ضربه میزنی سعی کن خوشحال باشی و قوی و ...

حالم خوب بود نمیدونم چرا یدفه گریه م گرفت گفتم ولم کرده و...داشتم شوخی میکردم ولی از واقعی افتادم گریه.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

از کجا معلوم😋😋😋

از کجا معلوم ،،، رفته بودم تو دیگ چهارزانو نشسته بودم داشتم زرشک پلو با مرغ زعفرونی همراه با سالاد با مایونز، دلستر، سبزی خوردن، ماست موسیر، و یه دسر خیلی عالی کاراملی شکلاتی خوردم😛😛😛

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
اسم وزن کشی نیار الان بامداد گیوتین میاره

🤕🤕🤕😂😂😂😂 چرا چی شده...گیوتین؟نه من زندگانیمو دوست دارم😰😰😰

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
ممنون، میشه جای قند خرما خوردیاعسل

آره.بچه ها روزانه خرما وعسل میخورن.البته عسل زیادنه ولی خرما رو میخورن.ولی ما چون پولدارنیستیم قند میخوریم.😆

🤕🤕🤕😂😂😂😂 چرا چی شده...گیوتین؟نه من زندگانیمو دوست دارم😰😰😰

مراجعه ب چند صفحه ی قبل😅