2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158653 بازدید | 25376 پست

بچه ها اگه میخاید عکسارو اینجا بفرستم اگه نه خصوصی بفرستم بهش 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چالش شکم ندارین که بیایم مثلا اندازه دور شکممون روبفرستیم شاید یخرده روحیه گرفتیم😑😑

چرا داریم تو تاپیک @soohaaa جون هست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
راستی کمر بند ویبره راهیچکس نمیدونست تاثیری داره یانه ازاین برقیا رومیگم

یه بتر از لحاظ علمی نشون داد که فقط فشرده میکنه اب تو قسمتای بدن رو واگه استفاده نکنی برمیگرده اندامت مثل قبل

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600
ممنونم از همه ومخصوصا بامدادعزیزم که خیلیی باحوصله وبادقت سوالامو جواب دادین.اولش خیلی کلافه بودم ام ...

قربونت گلم هر کدوم از بچه ها سوالت رو ببینن جواب میدن ناراحت نشو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنونم عزیزم.چطور هشتک کامل ابی میشه.مال من فقط اولش ابی میشه

نباید تا آخر کلمه فاصله بزاری بامداد.خمار#  

دارم برای شوهرمو دخترم پیتزا درست میکنم😢داره یه جنایت تاریخی رخ میده😢

میخوای فناااااااا بدی یعنی؟؟؟؟؟؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
هر ۷۷۰۰ کالری یک کیلو میشه  اگه ۷۷۰۰ کالری کمتر مصرف کنیم یک کیلو کم و اگه بیشتر از میاز روزان ...

هنگ کردم چند بار باید بخونم تا بفهمم چی شد همش کالری تو کالری شد    

والا من تا حال امتحان نکردم بلد نیستم .  #لاغری

تا آخر کلمه نباید فاصله بزاری مثلا هشتگ رو بزار و کلمه رو بنویس در آخر فاصله بزار جاهایی هم که فاصله لازم داره نقطه یا خط فاصله بزار 

چالش.لاغری#  

تا آخر کلمه نباید فاصله بزاری مثلا هشتگ رو بزار و کلمه رو بنویس در آخر فاصله بزار جاهایی هم که فاصله ...

مرسی عزیزم .‌‌‌‌‌‌‌حتکت باید چند کلمه باشه نمیشه یه کلمه باش