2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی

564 بازدید | 47 پست

سلام خانوما شما از همسترتون مخفی جقدر پس انداز دارید اصلا باید داشته باشیم ؟ من تازه شروع کردم پول جمع کردن چون شوهرم خیلی خود خواهه با این که داره ولی اگر بدونه من پولی دارم بهم پولی نمیده تا تموم شه پولام شاغلم نیستم چرا مردا دوس ندارن زنا برا خودشون داشته باشن پولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم یکم ،چون حس میکنم دارایی شوهرم برای من نیست و کلا هم قومی هستن که سخت بنام زن چیزی میزنن ،برای احتیاط که سر پیری محتاج نباشم یکم طلا جمع کردم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یکم طلا دارم که با حقوقم خریدم هیچوقت نپرسیده منم نگفتم

خب چون شما شاغل نیستید باهاش صحبت کنید و خرجاتون رو بگید و هرماه مبلغ مشخصی بهتون بده و از اون مبلغ پس انداز هم بکنید

دارم یکم ،چون حس میکنم دارایی شوهرم برای من نیست و کلا هم قومی هستن که سخت بنام زن چیزی میزنن ،برای ...

چه خوب چقدر طلا داری منم همین فکرارو دارم اصلا حس حامی بودن به همسرم ندارم فکر میکنم تنهام میزاره اخرش با اینکه الان مشکلی نداریم 🥲

آره تا وقتی اگه زن حرف زد مستقیم بگن تو چیزی از خودت نداری.

خیلی پستن مردا اگر همسرمو درست میشناختم میدونستم اینحور میشه زندگیم هیچوقت ازدواح نمیکردم

عالی من جان بودم میرفتم سرکار

اخه همش میگه لازم نداریم بری کار کنی بعدم بچه دارم شهرمون کوچیکه کار رفتم دنبالش هیلی حقوقا کمه در حد شیش هفت تومن بچم گناه داره برا این پول اذیت شه