helenh مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 40 عنوان چاقییییییی | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست خانوما خسته شدم انقدر بهم گفتن چااااقچیکار کننننننم😩😩😩😩🤧🤧🤧مدرسه میرم نمیتونم کالری شماری کنمیه روز درمیون میرم زومباازدواجم کردم😣😣حالا بنظرتون چیکار کنم چه لاغر بشم لباسایی که پارسال برا پاییز گرفتم امسال تنم نمیرهجاریام هم اندامشون خوبه فرزندم 🥺تو از نژاد مایی.. 🫀 به احترام تو..🤱🏻 نماز عاطفه میخوانم😇❤️. برای خاطره هایم تعریف خواهم کرد که تو چقدر سرشاز از من و پدرت هستی🤰🏻👼🏻 1397/07/05 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4151 دوست من دختریش خورده بودو ازدواج کرد بچه دارم شد مادرش ک تاصورتش میخاد لاعرشه میگیره میحوره تو چن ماه تاثیر داره؟ چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
8288 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 19522 به دلایلی زود ازدواج کردم هفده سالمه هفتادو هفت کیلو قدم 163 تحرك نداري شايد يا تغذيه ات مشكل داره برو دكتر تغذيه برنامه بگير خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
گلایول___ عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 934 ببین من چهل کیلو بودم باوجودداشتن بچه دوستم گفت من وو مامانم کپسول چاقی فرشته خوردیم چاق شدیم من خور ... تو چندماه اثر کرد؟ یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!
مامان_هانی9 عضویت: 1393/06/13 تعداد پست: 24404 به دلایلی زود ازدواج کردم هفده سالمه هفتادو هفت کیلو قدم 163 اضافه وزن داری گلم بشی۶۸خوبهالبته من ۶۵که میشم عالیه چون بالاتنه ام خوبه فقط ب اس ن ورون دارمبستگی به نوع چاقی هم داره وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4151 قیمتش چنده تا چن ماه استفاده کنیم؟ چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
helenh مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 40 اخه دکتر تغذیه یه برنامه هایی میده که باید وقت بزاری درست کنیولی من تا ساعت سه مدرسه ام بعدش سه ساعت استراخت دارم بعد شروع میکنم درخوندن فرزندم 🥺تو از نژاد مایی.. 🫀 به احترام تو..🤱🏻 نماز عاطفه میخوانم😇❤️. برای خاطره هایم تعریف خواهم کرد که تو چقدر سرشاز از من و پدرت هستی🤰🏻👼🏻
helenh مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 40 درس فرزندم 🥺تو از نژاد مایی.. 🫀 به احترام تو..🤱🏻 نماز عاطفه میخوانم😇❤️. برای خاطره هایم تعریف خواهم کرد که تو چقدر سرشاز از من و پدرت هستی🤰🏻👼🏻
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4151 میشه قیمتشو بگی و چند ماه باید استفاده کنیم چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
sadafk عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 2631 تو چندماه اثر کرد؟ هربسته چهارپنج.کیلو اضاف میکنه دوبسته کافیه سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
sadafk عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 2631 میشه قیمتشو بگی و چند ماه باید استفاده کنیم سی تومنه هشتاد تاکپسول روزی دوتا قبل ناهار دوتاقبل شایابالاعکس بعدش میشه خورد وقتی میخاد تموم بشه کم کم کمش میکنی مثلا کلا ده تای اهرو چندتاشو روزی دوبار چندتاشم رپزی یبار تاتموم بشه اخرین بسته ای دیگه نخاستی بخوری سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4151 سی تومنه هشتاد تاکپسول روزی دوتا قبل ناهار دوتاقبل شایابالاعکس بعدش میشه خورد وقتی میخاد تموم ... مرسی عزبزم😘😘😘 چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡