2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 55 پست
اگه کلا البته خانوادشون بازن و راحت با همه دست میدنا نکه با همه اینجوری نباشن فقط شوهرت و جاریت صمی ...

خانواده شوهرم خیلی بازن و همه بهم دست میدن اما خانواده جاریم خیلی مذهبی. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. و باز هم شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به شوهرت گفتی‌کافی بود کم کم با رفتارش جاریتم متوجه میکرد که اوضاع عوض‌شده لازم نبود به جاریتم بگی‌& ...

خب شوهرم کامل رعایت نمیکرد. میگفت نمیشه که حرف نزنیم. جاریمم هی با خنده باهاش شوخی میکرد مجبور شدم به اونم بگم. 

بهتر بود به جاریت نمیگفتی که بهت انگ امل بودن بزنن.

یکم زیادی حساس شدی و رو رفتارش زوم کردی. هم خیلی بزرگتره و هم خیلی وقته زن داداششه. البته ماساژ  شونه هاش توسط همسرت رو تایید نمیکنم همون موقه اعتراض میکردی و از همسرت میخواستی حد رو رعایت کنه

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
خب شوهرم کامل رعایت نمیکرد. میگفت نمیشه که حرف نزنیم. جاریمم هی با خنده باهاش شوخی میکرد مجبور شدم ب ...

هر جوری‌بود باید شوهرت رو اصلاح میکردی 

میگن پای‌مرغتو ببند همسایتو دزد نکن 

قشنگ براش توضیح میدادی‌من این مدلی دوست دارم اون مدلی دوست ندارم 

ولی‌ به مردم نمیتونی‌بگی

خیلیا این چیزا واقعا تو دغدغه هاشون نیست خودتو نبین 

واسه همین ممکنه خیلی ادم کوچیک بشه 

قبل‌از عمل‌خوب‌فکر‌کن 

الانم که دیگه گفتی‌گذشته بیخیالی طی‌کن دیگه این جاری با تو خوب‌نمیشه سعی کن به همین وضعیت عادت کنی

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

عزبزم اشتباه میکنی من یه جاری دارم عین شما حساس شده نسبت ب اون‌جاریم....جاری بزرگه ماهم ۸سال باخونواده شوهرم بوده و شوهرم و برادرشوهرام‌خیلییی باش راحتن اونم‌همینطور جوری ک اصلا جلوشون حجاب نداره حالا ن ک لخت بگرده یا تاپ و شلوارک بپوشه ولی خوب بلوز استین کوتاه با شلوار بدون روسری میگرده من ابدا ناراحت نمیشم بااینک نشده خودم جلو برادرشوهرام بی روسری باشم چون میدونم این‌جاریم چون باشون بزرگ شده و زندگی کرده مثل خواهرشونه...تازه خودمم رابطم با جاریم خوبه...اما اون جاریم مثل تو حساس شده و ارتباط نمیگیره...باور کن پشت سرش حرف زیاده ک ذهن خودش خرابه یا کافر همه رو ب کیش خود پندارد

توهم اگ فکر میکنی جاریت فقط باشون ب صرف گذشته صمیمی هست و ادم بدی نیس سخت نگیر و خودتو از چشم ننداز 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بهتر بود به جاریت نمیگفتی که بهت انگ امل بودن بزنن. یکم زیادی حساس شدی و رو رفتارش زوم کردی. هم خیل ...

اخه من وقتی به جاریم گفتم خودش گفت من از نوع نگاهت فهمیده بودم قبل از این که بگی. مثلا سر سفره که میخواستم کنار شوهرت بشینم میدیدم اخم میکردی و از این حرفا. 

بهتر بود به جاریت نمیگفتی که بهت انگ امل بودن بزنن. یکم زیادی حساس شدی و رو رفتارش زوم کردی. هم خیل ...

من چیکار کنم که وقتی در مورد ماساژ ازش دلیل خواستم گفت مثل خواهرمه دیدم حالش بده بچشم داره گریه میکنه خواستم حالش خوب شه گفتم خب منم اونجا بودم چرا نگفتی من انجام بدم اما هنوز که هنوزه تو کتم نمیره و تو دلم مونده. از طرفی تا میخوام این بحثو پیش بکشم شوهرم خیلی عصبی میشه و میگه من انقدر بی غیرت نیستم که به ناموس داداشم چشم داشته باشم. اصلا نمیتونم حرفی بزنم. خیلی عصبی میشه

شوهرم همینو میگه. میگه مثل خواهرم میمونه خیلی باهم صمیمی بودن. اره 6 سال از شوهرم بزرگتره و 2 تا بچه ...

باید بپذیری که واقعا عروس اول مثل دختر خانواده توی خانواده قرار میگیره

و اون دیدش مثل بردار خودش هستش

نمیتونه درک کنه که 8 سال با برادرش بزرگ شده و حتی خوشحال از اینکه زن گرفته و....بعد ببینه تازه دختر جدید که اومده داره همه روابط رو زیر سوال میره و میخواد مدیریت کنه

عزیزم از دیدگاه خودت نبین از دیدگاه و شرایط اونا ببین

به غیر از این ، واسه همسرت مادر 2 تا برادرزاده اش هم هست و ...

حساس نباش ، عادی میشه

هر جوری‌بود باید شوهرت رو اصلاح میکردی  میگن پای‌مرغتو ببند همسایتو دزد نکن  قشنگ براش ت ...

خب وقتی میخواد از لج من با شوهرم بگو بخند کنه چیکار کنم؟دست خودم نیست کفرم درمیاد

خانواده شوهرم خیلی بازن و همه بهم دست میدن اما خانواده جاریم خیلی مذهبی. 

به نظر من بعد این همه سال که باهمن جاریت شبیه خانواده همسرت شده

الکی سخت نگیر زندگی خودتو با ذهنت درگیر میشه

سعی کن به شوهرت اروم بگی‌ نمیپسندی و بکم کمترش کنه اما جوری واکنش نده همه بفهمن

واقعا هم اگه خودت حس میکنی شبیه خانواده هم شدن واقعا به نظر من وقتی همشون همین مدلین حساسیت الکیه

یادم تورو فراموش..

منو شوهرم همو دوست داریم و تفاهم داریم تقریبا اما این یه مورد خیلی ازارم میده راستش نمیخوام تا اخر عمر با این حس زندگی کنم. 

خب وقتی میخواد از لج من با شوهرم بگو بخند کنه چیکار کنم؟دست خودم نیست کفرم درمیاد

شاید حساس شدی

یا جون حساسیت نشون دادی این کارو میکنه

اما مطمعنن اگه بخواد از سر لج این کار ها رو بکنه و صمیمیت الکی ایجاد کنه بقیه هم میفهمن بعدش زندگی خودش بهم میریزه، اون فک کنم همیشه همینجوری بوده الان روش زوم کردی 

بهش محل نزار از طریق شوهرت با ملاحت حرف بزن صمیمیت یکم کمتر شه 

یادم تورو فراموش..