2777
2789
عنوان

وای ادما چرا انقد بد شدن اخه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 158 پست
خخخ خانوم آقا احد مظنون لو رفت

😆😆😆😆😆 سال ٩٠ ،١٤ سالش بود ٤٤٠ ميليون جهاز برده بابا لاكچريييي😎😎

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ايشون تو يه تاپيكي گفتن سال ٩٠ ، ٤٤٠ ميليون جهاز بردم سه دست مبل گذاشتم خونه ي ٢٦٠ متريم كاربرا عكس ...

ببخش اینو میگم ولی راست یا دروغش به شما ربطی نداره ب نظرم 

حتی اگه طرف بلوف بزنه یا بخاد کلاس بذاره یا دروغ بگه یا هر چیییی

من به شخصه تا ب حال فکر نکردم به اینکه اینجا کسی دروغ بگه شاید هم بگه ولی ربطی به من نداره پای خودش من فقط نظر میدم  نه حسرت میخورم نه مقایسه میکنم 

لطفا در مورد بقیه قضاوت نکن

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رو ريپلاي نكردم پولدار عزيز

نه راحت باش 😂😂😂😂فعلا با نظرات دوستان من يه كودك ١٥ ساله دروغگو ام كه چون نگفتم توي زيرزمين مستاجري با يارانه زندگي ميكنيم بايد حمله ور شن بهم دوستان 😂😂😂

ببخش اینو میگم ولی راست یا دروغش به شما ربطی نداره ب نظرم  حتی اگه طرف بلوف بزنه یا بخاد کل ...

عزيزم به من هيچ ربطي نداره چي برده چي نبرده نوش جونش

ولي اجازه نميدم به شعورم توهين بشه😘

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
شما اینارو تو همین یه ماه عضویتت فهمیدی آفررررین پیشرفت کردی😂😎😏

يه ماه عضويت ؟ 😂😂😂😂😂

من كاربري قبليم يكي ميگفت دلم ميخواد با بچه هام پاشيم بريم شهيد شيم ، نتونستم خودمو كنترل كنم ، اكانتم قابل دسترسي نبود از فرداش ! 😂

چقدر بدم میاد از این کاراگاه بازی، اه اه

منم بدم مياد ساعت ٤ صب يه مرد تو سايت زنونه پرسه بزنه😒😒😒 اه اه مردونگيم خوب چيزيه تازه به ما هم ايراد ميگيره

بچه ها من جنبم بالاس استانه ی صبرم بالاس فهم و شعور و درکم دارم ....اما بخداااا هر ادمی از فوش و توه ...

اینجا ی قانون نانوشته هست، داخل تاپیک 10 نفر اولی ک پست میزارن اگه حمایت کردن بقیه هم حمایت میکنن، اگه کوبوندن مطلب رو بقیه هم میکوبونن، کلا از بس کاربرا میپرن ب هم و ب راحتی توهین میکنن، کسی عادت نداره مخالف نظر بقیه نظر بده